Εκτυπώστε τη σελίδα
22-01-2020 14:23

Εσθονία: Πάτησε κορυφή η Σααρέμα του Καλμαζίδη

Από νίκη σε νίκη καλπάζει η Σααρέμα του Γιάννη Καλμαζίδη. Ο επιτυχημένος τεχνικός μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα της Εσθονίας, κατάφερε να την μεταμορφώσει και μετά την ήττα στο ντεμπούτο του από την Ταλίν, η Σααρέμα έχει κάνει ένα εκπληκτικό σερί τεσσάρων νικών.

Αποκορύφωμα ήταν ο περίπατος που έκανε η Σααρέμα στο ντέρμπι κορυφής με την πρωτοπόρο Ταρτού, την οποία και σάρωσε με 3-0 για την 17η αγωνιστική του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος

Από την Σααρέμα πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν με 12 πόντους, ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μασιέλ, ενώ ο γνωστός μας Κουβανός πρώην νταμπλούχος  με τον ΠΑΟΚ, Χαβιέ Χιμένεζ που δέιχνει ανεβασμένος απο τον καιρό που ανέλαβε ο Καλμαζίδης, σημείωσε 11 πόντους.

Η ομάδα του Καλμαζίδη με αυτό το τρίποντο, είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη 2η Ταρτού (40). Επίσης η Σαααρέμα, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες και τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις για τους 16 του Τσάλεντζ καπ, κόντρα στην Ισπανική Αλμερία.

Σχετικά άρθρα