1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-01-2020 14:23

Εσθονία: Πάτησε κορυφή η Σααρέμα του Καλμαζίδη

Από νίκη σε νίκη καλπάζει η Σααρέμα του Γιάννη Καλμαζίδη. Ο επιτυχημένος τεχνικός μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα της Εσθονίας, κατάφερε να την μεταμορφώσει και μετά την ήττα στο ντεμπούτο του από την Ταλίν, η Σααρέμα έχει κάνει ένα εκπληκτικό σερί τεσσάρων νικών.

Αποκορύφωμα ήταν ο περίπατος που έκανε η Σααρέμα στο ντέρμπι κορυφής με την πρωτοπόρο Ταρτού, την οποία και σάρωσε με 3-0 για την 17η αγωνιστική του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος

Από την Σααρέμα πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν με 12 πόντους, ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μασιέλ, ενώ ο γνωστός μας Κουβανός πρώην νταμπλούχος  με τον ΠΑΟΚ, Χαβιέ Χιμένεζ που δέιχνει ανεβασμένος απο τον καιρό που ανέλαβε ο Καλμαζίδης, σημείωσε 11 πόντους.

Η ομάδα του Καλμαζίδη με αυτό το τρίποντο, είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη 2η Ταρτού (40). Επίσης η Σαααρέμα, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες και τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις για τους 16 του Τσάλεντζ καπ, κόντρα στην Ισπανική Αλμερία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ