1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-05-2013 16:09

«Ένα απλό αντίο δεν είναι αρκετό»

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τους φιλάθλους και τον κόσμο της Αρκάς, εξέδωσε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ αναφερόμενος στα τρία χρόνια παραμονής του στην ομάδα.


Αναλυτικά όσα έγραψε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού:
«Ένα απλό αντίο δεν είναι αρκετό για όσα έζησα τρία χρόνια στη Σμύρνη. Ήσασταν η δύναμη μου μέσα στο γήπεδο και το κουράγιο μου εκτός. Μπορούσα να δω στα μάτια σας την εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη σας για μένα. Δεν είμαι καλός στους αποχαιρετισμούς, αλλά πάντα θα θυμάμαι τις καλές και κακές στιγμές που ζήσαμε.

Έτσι είναι η ζωή και η κοινή μας πορεία έπρεπε να διαχωριστεί. Όμως ένα μέρος της καρδίας μου ανήκει στην Αρκάς και τους φιλάθλους της που έδειξαν την αγάπη τους σε εμένα.

Τώρα θα κάνω μια καινούργια αρχή, ψάχνοντας νέα ομάδα στην καριέρα μου. Εύχομαι η Αρκάς να πετύχει τους στόχους της τη νέα χρονιά και χαίρομαι πολύ που ζήσαμε μια τόσο όμορφη χρονιά φέτος με το πρωτάθλημα στην Τουρκία και την καλή εικόνα που δείξαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αφήνω πίσω ένα θλιβερό αντίο, αλλά ποιος ξέρει τις θα μας φέρει το μέλλον».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ