1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-05-2013 14:36

Τατουάζ του Ηρακλή "χτύπησε" ο Μπολ

Τατουάζ του Ηρακλή "χτύπησε" ο Μπολ ©LB twitter
Το νέο του τατουάζ παρουσίασε με φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Λόι Μπόλ. Ο αμερικανός πασαδόρος ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές του φιγουράρoντας το τατουάζ του Ηρακλή στο αριστερό του χέρι, από τον καρπό μέχρι τον αγκώνα, αποδεικνύοντας και με αυτόν τον τρόπο πόσο σημάδεψε την ζωή του η πορεία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link ex  παλη-της Τρίτη, 21 Μαΐου 2013 06:04 posted by ex παλη-της

    ο μεγάλος Λόι Μπολ χτύπησε τατουάζ του Ηρακλή που ξέραμε.Του μεγάλου Ηρακλή των τίτλων, των επιτυχιών, της Ευρώπης. Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο κάποιος τόσο μεγάλος αθλητής θα χτυπούσε τατουάζ του Ηρακλή της ΠΑΛΗ, του Τσιργογιάννη και του κάθε λογής απίθανου που υπάρχει πλέον στον Ηρακλή. Τον Ηρακλή της 10ης θέσης, του εξωαγωνιστικού υποβιβασμού, της ανύπαρκτης διοικησης, της αποφυγής των ευθυνών, των εφόρων του νάχαμε να λέγαμε, της απόσυρσης από τελικούς λόγω οικονομικής αδυναμίας και του άδειου από φιλάθλους Κατσανείου. Αυτόν τον Ηρακλή όπως τον κατάντησαν όλοι αυτοί ποιος θα τον χτυπούσε τατουάζ; Ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοια θέματα για να θυμόμαστε ποιος ήταν ο Ηρακλής μέχρι και πριν ένα χρόνο ακριβώς γιατί ας μην ξεχνάμε ,τέτοιες ημέρες πέρυσι είχαμε σηκώσει το πρωτάθλημα μετά από το κύπελο. Ήταν τότε που ακόμα δεν είχε αναλάβει τις τύχες της ομάδας βόλει η λαίλαπα που την καταπόντησε και την κατέστησε περιφερόμενο θίασο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ