1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-05-2013 11:17

Κίνηση ματ στην πάσα για Περούτζια με την απόκτηση του Μίλιτς

Κίνηση ματ στην πάσα για Περούτζια με την απόκτηση του Μίλιτς ©Mihajlo Mitic, Fb official page
Η πρώτη μεττεγραφή της Περούτζια για την επόμενη σεζόν είναι ο διεθνής με την Εθνική Σερβίας, πασαδόρος, Μιχαίλο Μίτιτς. Ο γεννηθείς το 1990, ύψους 2.01, αθλητής αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, με τον οποίο κατέκτησε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Σερβίας. 

 

Μετά την στροφή της Εθνικής Σερβίας στα νέα ταλέντα, ο Μίτιτς είναι βασικό μέλος της ομάδας των ανδρών από το 2009 και συμμετείχε σε 4 World League, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2011 (όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, νικώντας στον τελικό την Ιταλία), αλλά και στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012.   

Ο Μίτιτς, που την παρούσα φάση βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας με την Εθνική της Σερβίας, είναι τεχνικός διευθυντής (αν και είναι πολύ νεαρός για αυτό τον ρόλο), ακολουθώντας την σχολή του σερβικού βόλεϊ. Ο προπονητής της νέας του ομάδας, Μπόμπαν Κόβατς τόνισε για τον Μίτιτς: «Είναι ένας παίκτης που ξέρω πολύ καλά, νέος αλλά με εμπειρία. Γεννήθηκε σε ένα μικρό παλάτι, είναι πολύ ταπεινός, έξυπνος με μεγάλη δίψα να εξελίσσεται καθημερινά. Είναι ένα παιδί, δομημένο σωστά τεχνικά, ακριβές, που μπορεί να δώσει στην ομάδα ποιότητα, με εξαιρετικές δυνατότητες στο μπλοκ και θα αποτέλεσει σημαντικό κομμάτι στην ομάδα που θέλουμε να στήσουμε. Έχει εκφράσει την επιθυμία του να έρθει στην Περούτζια και την Ιταλία για να βελτιώσει την ποιότητα του παιχνιδιού του. Έχω εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και πιστεύω πως μπορούμε να προσθέσουμε πράγματα στον ρόλο του και είμαι πεπεισμένος πως κάναμε μια πολύ καλή επιλογή».  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ