1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-05-2013 13:08

Πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής η Σαν Χουάν

Η πρωταθλήτρια Αργεντινής UPCN Σαν Χουάν Βόλεϊ κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα συλλόγων Νοτίου Αμερικής. Στον τελικό που έγινε στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας η UPCN Σαν Χουάν Βόλεϊ του Νταμιάν Αρμόα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0 και να πάρει τον τίτλο με MVP τον πασαδόρο Νταμιάν Γκονζάλεζ και πρώτο σκόρερ τον Ρουμάνο Μπογκντάν Ολντεάνου που έκανε το παιχνίδι της καριέρα του.

Οι βραζιλιάνοι «αυτοκτόνησαν» στο 1ο σετ όταν είχαν τρία σετ μπολ αλλά δεν τα αξιοποίησαν. Πασαδόρος στη Μίνας ήταν εφέτος ο Ελγκαρντέν Μαρτσέλο που στο παρελθόν πέρασε από τον Παναθηναϊκό και ακραίος ο Ροντρίγκο Κιρόγκα που αγωνίστηκε στον Ηρακλή και μάλιστα αναδείχτηκε καλύτερος υποδοχέας της διοργάνωσης.

Τα σετ: 0-3 (28-30, 17-25, 28-30)

ΒΙΒΟ ΜΙΝΑΣ (Χοράτσιο Ντιλέο): Ελγκαρντέν Μαρτσέλο, Ρέιλεκ 11, Σόουζα Μαουρίτσιο 11, Οτάβιο Πίντο 4, Κιρόγκα 7, Λουκαρέλι 14 / Λουκίνα (λ), Ράντοου 3, Μπατίστα.

UPCN ΣΑΝ ΧΟΥΑΝ ΒΟΛΕΪ (Νταμπιάν Αρμόα): Γκονζάλεζ, Γκουέρα 13, Ράμος 9, Μάρτιν Ράμος 9, Χοσέ Σόουζα 10, Μπενγκολέα 14, Ολντεάνου 22 / Γκαρόκ (λ), Μολίνα, Τόρο, Σάλβο.

* Στο μικρό τελικό για τις θέσεις 3-4 η RJX νίκησε την Μπουένος Άιρες Ουνίντος με 3-0 (25-19, 25-20, 25-18).

Οι κορυφαίοι

MVP και καλύτερος πασαδόρος: Νταμιάν Γκονζάλεζ (Σαν Χουάν)
Επιθετικός: Χοσέ Τζούνιορ (Σαν Χουάν)
Καλύτερο λίμπερο: Σεμπαστάν Γκάροκ
(Σαν Χουάν)
Καλύτερος υποδοχέας: Ροντρίγκο Κιρόγκα (Μίνας)
Καλύτερος αμυντικός Ουριάρτε (Ουνίντος)
Καλύτερος σέρβερ: Λουκαρέλι (Μίνας)
Καλύτερος επιθετικός: Λουκάο (RJX)

 

* Στη φωτογραφία οι παίκτες της Σαν Χουάν «εκτοξεύουν» τον Νταμιάν Αρμόα (πηγή: aclav.com).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ