1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-05-2013 21:32

Η Γκάμοβα πρωταθλήτρια «χτίζοντας» αυτοκρατορία

Σπουδαία επιυχία για την Ντιναμό Καζάν που παρότι έχασε στον πρώτο τελικό από την Ντιναμό Μόσχας, κερδίζοντας τους τρεις επόμενους αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ρωσίας στις γυναίκες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.


Στο τέταρτο τελικό η Ντιναμό Μόσχας ήθελε πάση θυσία την νίκη ώστε να στείλει τη σειρά σε 5ο τελικό, αλλά η Ντιναμό Καζάν μπήκε αποφασισμένη στο ματς και κέρδισε εύκολα το πρώτο σετ με 25-14. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο με το τελικό 25-19 να δίνει σημαντικό προβάδισμα ...κούπας στην Καζάν. Στο τρίτο σετ η ομάδα από τη Μόσχα προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική, αλλά δεν τα κατάφερε όσο θα ήθελε και το τελικό 25-21 έδωσε την έναρξη των πανηγυρισμών στην πρωταθλήτρια.

Τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η ...κούπα πηγαίνει στα χέρια της Ντιναμό Καζάν, με αρχηγό της Αικατερίνα Γκάμοβα. Η Ντιναμό Μόσχας έχει 14 πρωταθλήματα (3 Ρωσίας και 11 Σοβιετικής Ένωσης), ενώ πολυνίκης είναι η Ουραλότσκα που έχει 25 στο σύνολο (11 Σοβιετικής Ένωσης και 14 Ρωσίας).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ