1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2013 21:12

Ωρες αγωνίας για Βίμπο Βαλέντια και πιθανό ναυάγιο για 14 ομάδες

Δραματικές ώρες περνάει η Καλίπο Βίμπο Βαλέντια μετά την αιφνίδια απόφαση του προέδρου του ιταλικού συλλόγου να αποχωρήσει από τον σύλλογο και να σταματήσει την χρηματοδότηση του.





Τα μέλη του κλαμπ των οπαδών του συλλόγου εξέδωσαν ανακοίνωση και καλούν τους φίλους της ομάδας σε συγκέντρωση για αύριο Σάββατο έξω από τα γραφεία του συλλόγου προκειμένου να πείσουν τον Φιλίπο Καλίπο να ξανασκεφτεί την απόφαση του, είτε να συγκινήσουν άλλους επιχειρηματίες της πόλης. Η κρίση στην Ιταλία έχει χτυπήσει παραδοσιακές επιχειρήσεις και μετά τις αλλαγές που αποφασίστηκαν σε ζητήματα φορολογίες με παράλληλα κατάργηση φοροαπαλλαγών έχουν οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου πολλούς επιχειρηματίες.


Πάντως, εάν η Βαλέντια δεν καταφέρει να βρει χρηματοδότη θα κινδυνεύσει με ναυάγιο το σχέδιο της Λίγκας Α1 για αύξηση των ομάδων σε 14. Εκτός από την Βαλέντια ανάλογα προβλήματα αντιμετωπίζει και η Σαν Τζιουστίνιο.

Η αύξηση των ομάδων σε 14 πέρασε με πολύ κόπο και αφού τη σεζόν 2012-13 δεν υποβιβάστηκε κανείς αλλά μέχρι να γίνει θα περάσει πολλές δοκιμασίες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ