1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2019 02:20

Ο Τζίμπα πήρε στην Αγγλία το κύπελλο που του έλειπε από τη συλλογή του

Εχει κατακτήσει όλους τους τίτλους που μπορεί να πάρει κάποιος βολεϊμπολίστας. Χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα το 2004 στην Αθήνα, σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, Ηπειρωτικά, Παγκόσμια Κύπελλο, Παγκόσμιο Λιγκ,

έχει αποσπάσει διακρίσεις στα πρωταθλήματα της Βραζιλίας, της Ρωσίας, της Ιταλίας, και της Πορτογαλίας αλλά το πρωτάθλημα που πήρε στην Αγγλία δεν έχει προηγούμενο.

Στην χώρα του ποδοσφαίρου που το επαγγελματικό βόλεϊ μετράει λίγα χρόνια ζωής και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, υπάρχει η Λόντον Πολόνια που κάνει την διαφορά. H ΙΒΒ Πολόνια κατέκτησε την Κυριακή τον 6ο τίτλο πρωταθλήματος μετά το 1986, το 2011, το 2013, το 2016 και  2017 ενώ το 2011 και το 2013 προπονητής της ήταν ο Βαγγέλης Κουτουλέας.

Την περασμένη Κυριακή κατέκτησε ακόμα ένα πρωτάθλημα και ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ Τζιλμπέρτο Αμαούρι ντε Γοδόι Φίλιο κατά κόσμον «Τζίμπα» που επέστρεψε στην ενεργό δράση περισσότερο για να βοηθήσει διαφημιστικά και εμποδικά την ανάπτυξη του βόλεϊ στην Αγγλία έβαλε στο παλμαρε του έναν ξεχωριστό τίτλο.Ο 43χρονος Βραζιλιάνος πανηγύρισε έξαλλα την κούπα.

Στον αγώνα της Κυριακής που κρίθηκε ο τίτλος η IBB Πολόνια νίκησε με 3-1 (25-15, 24-26, 25-18, 25-23) την Χάλαμ Σέφιλντ.

«Ο Τζίμπα μας έδωσε πολύτιμες βοήθειες αγωνιστικά με την έλευση του. Ειδικά στον αποψινό αγώνα ήταν πολύ καλός και ενθουσιώδης. Είναι ένας αληθινός επαγγελματίας, ένας ηγέτης που διδάσκει τους νεότερους παίκτες μας. Η παρουσία του, αναμφισβήτητα, βοήθησε να προωθήσουμε την ομάδα μας και όλο το πρωτάθλημα», δήλωσε ο προπονητής της IBB Polonia Σιμόν Λόφτους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ