1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-05-2013 12:38

Ο... προφητικός κύριος Αγκάμεζ

Όταν στην αρχή της σεζόν, ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ έλεγε ότι η Αρκάς μπορεί να κερδίζει οποιονδήποτε και να κατακτήσει τα πάντα, δεν τον πίστεψε κανείς. Βλέπετε, τα φαβορί ήταν άλλα. Η Χάλκμπανκ, η Φενέρμπαχτσε και η Γαλατάσαραϊ. Κι όμως ο Κολομβιανός το είχε πιστέψει και φεύγει από την τουρκική ομάδα με το τρόπαιο του πρωταθλητή.

«Το τουρκικό βόλεϊ γίνεται κάθε χρόνο και δυσκολότερο και πιο επαγγελματικό. Κάθε ομάδα είναι καλή και δεν παίξεις καλά θα χάσεις. Η Αρκάς είχε καλές στιγμές. Έχουμε πάει στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ και στην τετράδα του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι αυτή τη σεζόν θα κάνουμε κάτι καλύτερο. Αν οι παίκτες της Αρκάς αγωνίζονται σαν οικογένεια, μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε. Τόσο η Φενέρμπαχτσε, όσο και οι Γαλατάσαράι και Χάλκμπανκ είναι πολύ καλές και δεν θα είναι εύκολο για καμία να πάρει το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Η κατάκτηση ενός τροπαίου είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, αλλά είπα και πριν αν αγωνιστούμε σαν οικογένεια μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα», ήταν μερικά από τα λόγια του στο βίντεο που ακολουθεί και για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι στο βόλεϊ, το παν είναι να έχεις πίστη.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ