1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-04-2019 19:29

Ο Γιάννης Αθανασόπουλος στην Εθνική Τσεχίας!

Οι προκλήσεις για τον Γιάννη Αθανασόπουλο συνεχίζονται και σε Εθνική ομάδα, με τον Έλληνα τεχνικό της Στουτγκάρδης να συμφωνεί να κοουτσάρει την γυναικεία ομάδα της Τσεχίας για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον.
Ο Αθανασόπουλος εντυπωσιάζει με την γερμανική ομάδα εντός και εκτός συνόρων. Πριν λίγο καιρό υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Στουτγκάρδη και πλέον καλείται να οδηγήσει την Εθνική Τσεχίας ξανά σε επιτυχίες. Μετά την αποτυχία της γυναικείας ομάδας να προκριθεί στα τελικά του Ευρωβόλεϊ, η τσεχική ομοσπονδία πίεσε τον Γιάννη Αθανασόπουλο να συμφωνήσει για τον ρόλο του πρώτου προπονητή και μετά τη συμφωνία ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού.

«Η επιτροπή που είχε συσταθεί για την Εθνική γυναικών, αποφάσισε πως ο Έλληνας προπονητής της Στουτγκάρδης Γιάννης Αθανασόπουλος είναι ο κατάλληλος να οδηγήσει ξανά την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα» αναφέρει η ανακοίνωση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ