1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-11-2018 21:55

Στην Πολωνία ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Τζούριτς

Με τον Δημήτρη Τζούριτς να μένει στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ αναχώρησε την Δευτέρα 26/11 για την Πολωνία, για να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 28/11 την Όλστιν (19.00), στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «32» του CEV Cup.

Ο δικέφαλος μετά τον αποκλεισμό του από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ από την Φρανκφούρτη, μπήκε στους «32» της δεύτερης κατά σειρά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο επαναληπτικός στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου, με τον ΠΑΟΚ να θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να έχει μεγαλύτερες ελπίδες πρόκρισης στους «16» στο «PAOK Sports Arena».

Μοναδικός απόντας από την αναμέτρηση θα είναι ο Δημήτρης Τζούριτς που δεν ξεπέρασε το διάστρεμμα που έπαθε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο αγωνας θα γίνει στο «Urania Sport Hall» και διαιτητές θα είναι ο Σέρβος Ντέγιαν Ρόγκιτς και ο Εσθονός Έρκο Βαρμπλάνε.

Μεγάλη νίκη πριν τον ΠΑΟΚ

Η Όλστιν την αγωνιστική που ολοκληρώθηκε στο πολωνικό πρωτάθλημα, πήρε μεγάλη νίκη επί της Ρεζόβια εκτός έδρας με 3-2 σετ. Ο Χαρντράβα με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ