Εκτυπώστε τη σελίδα
31-10-2018 23:21

Ντίμα Φιλίποφ: «Είμαστε ομάδα νικητών»

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη δραματική πρόκριση των «ασπρόμαυρων» και την ευρωπαϊκή συνέχεια.
«Όταν ερχόμασταν εδώ ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα με χαρακτήρα. Είμαστε εδώ και είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι τους ομίλους» σχολίασε αρχικά ο Ντίμα Φιλίποφ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη λέγοντας:

«Να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που ήρθαν στην Τουρκιά μας έδωσαν κουράγιο και μας βοήθησαν να πάρουμε την πρόκριση, μακάρι να έρθουν και στον επόμενο εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα».

Για το γεγονός ότι η πρόκριση κρίθηκε στο «χρυσό» σετ:

«Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα που δημιουργήθηκε είναι μια ομάδα νικητών, δείξαμε ότι θέλαμε την πρόκριση και την καταφέραμε. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την υπερπροσπάθεια που έκανε».

Τέλος, ο Ντίμα Φιλίποφ τόνισε πώς ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να προκριθεί στους ομίλους με οποιονδήποτε αντίπαλο έρθει από το ζευγάρι της Φρανκφούρτης με την Ποσολγίνιτσα, με τη δουλειά να ξεκινάει άμεσα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει την ευκαιρία να πάρει «ανάσες» αφού το σαββατοκύριακο έχει ρεπό στο πρωτάθλημα.