1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-10-2018 22:02

Εκστρατεία ΠΑΟΚ στην Πόλη χωρίς τον... Αλέξανδρο

Ισως αποδειχτεί ο ευρωπαϊκός αγώνας της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ και καλείται να αγωνιστεί χωρίς τον πιο ποιοτικό του παίκτη, τον Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς ο οποίος ωστόσο ακολούθησε την αποστολή για ψυχολογικούς λόγους. Ο δικέφαλος θα δώσει αύριο (31/10) τη ρεβάνς με την τουρκική BSSK Κωνσταντινούπολης στον β΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιον Λιγκ στο στάδιο Hidayet Turkoglu Spor Salonu (16.00, ΟΤΕSports-ΗD7).

Ο Σαφράνοβιτς στο ντέρμπι με τον Ηρακλή έπαθε διάστρεμμα β΄ βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες. Θα χάσει τον αγώνα ρεβάνς με την BSSK και τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παμβοχαϊκό και θα κάνει προσπάθεια να προλάβει την αναμέτρηση με τον Φοίνικα στη Σύρο στις 17 Νοεμβρίου. Μοιραία ο Κουβανός Χιμένεθ καλείται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τον Ζένια Γκόρτσανιουκ

Ο δικέφαλος με αβαντάζ της νίκης με 3-2 σετ στον πρώτο αγώνα θα προσπαθήσει να πάρει δεύτερη νίκη που θα τον οδηγήσει στον γ΄προκριματικό γύρο και στην αυλή των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης που είναι και ένας από τους μεγάλους στόχους της σεζόν.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ προκριθεί στον γ΄προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει είτε την γερμανική Φρανκφούρτη του Βασίλη Κωστόπουλου, είτε την αυστριακή Ποσογίλνιτσα.

Στον πρώτο αγώνα η γερμανική ομάδα νίκησε στην έδρα της 3-0 σετ και η ρεβάνς θα γίνει αύριο Τετάρτη 31/10 στις 18.00.

Για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Εφόσον ηττηθεί με 3-2 σετ θα παιχτεί χρυσό σετ 15 πόντων για την πρόκριση. Εφόσον ηττηθεί με 3-0 ή 3-1 σετ θα αποκλειστεί.

Η τουρκική ομάδα υπενθυμίζεται πως δεν έχει ξένους στο ρόστερ της αλλά έχει ακρετούς διεθνείς. Την Κυριακή για το τουρκικό πρωτάθλημα η BSSK νίκησε εκτός έδρας 3-2 (21-25, 25-20, 25-23, 21-25, 15-11) την Ζιράτ και σε 3 αγωνιστικές είναι αήττητη.

Ο ΠΑΟΚ στον α΄προκριματικό γύρο νίκησε την ουγγρική Καζνιμπάρτσικα με 3-2 σετ και 3-0 σετ, ενώ η BBSK Κωνσταντινούπολης απέκλεισε την φινλανδική Σασταμάλα με δύο νίκες 3-2 σετ (εκτός έδρας) και 3-1 σετ στην Κωνσταντιούπολη. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Βέλγος Βιμ Καμπρέ και ο Σέρβος Βλαντιμίρ Σιμόνοβιτς. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το ΟΤΕSports-ΗD7 και το laola1.tv.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ