1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2018 15:03

Tιμωρία στον Νταλ Ζότο για τη μπάλα που πέταξε στο τάι μπρέικ με τη Ρωσία (video)

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή του παγκοσμίου πρωταθλήματος ο προπονητής της Βραζιλίας Ρενάν Νταλ Ζότο για την πρωτοφανή ενέργεια του να πετάξει στο τερέν μια μπάλα ενώ η Ρωσία μείωνε τη διαφορά στο σκορ στο φινάλε του τάι μπρέικ.

Η Ρωσία μείωσε σε 14-11 και ήταν έτοιμη για να κάνει το σερί της 3-0 αλλά μετά την επίθεση του Μιχαήλοφ μια μπάλα εμφανίζεται στο τερέν της Βραζιλίας.

Οπως φαίνεται στο βίντεο έχει φύγει από τα χέρια του προπονητή της Ρενάν Νταλ Ζότο. Αν και η κάμερα δεν έχει αποτυπώσει πλήρως την ενέργεια του οι διαιτητές και ο κομισάριος επιβεβαίωσαν το περιστατικό ενώ και στην απολογία του Νταλ Ζότο παραδέχτηκε: «Δεν έκανα κάτι από πρόθεση. Δεν κατάλαβα καν τι έγινε, ήταν πάνω στην ένταση του αγώνα», είπε ο Νταλ Ζότο. Στο τέλος του video από το volleyball.it φαίνεται η μπάλα που φεύγει από το μέρος του Νταλ Ζότο. Η Βραζιλία πάντως πήρε τη νίκη και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά του Μουντιάλ και ο Νταλ Ζότο θα απουσιάσει από τον αποψινό αγώνα της ομάδας του κόντρα στις ΗΠΑ.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ