1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-09-2018 14:11

Ο Βελάσκο εμπιστεύτηκε τον Γκονζάλες στην Αργεντινή για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Με μπροστάρη τον διαγώνιο Χοσέ Λουίς Γκονζάλες που το 2016 αγωνίστηκε για τον Παναθηναϊκό και στο παρελθόν για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ένα μικρό διάστημα για την ΑΕΚ, η Αργεντινή θα πορευτεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών.

Ο Χούλιο Βελάσκο έκανε τις επιλογές των εκλεκτών που θα πάρει μαζί του και παρουσιάστηκαν και επίσημα από την ομοσπονδία της Αργεντινής. Η Αργεντινή στον πρώτο της αγωνα στον Α΄όμιλο θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο ενώ στον ίδιο όμιλο είναι ακόμα ο Αγιος Δομήνικος, η Ιταλία, η Σλοβενία και η Ιαπωνία.

«Κάε πρεμιέρα ειναι δύσκολη και πολύ ιδιαίτερη για όλες τις ομάδες. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με το Βέλγιο. Ειναι πολύ σημαντικό να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Εχουμε καλή άμυνα, έχουμε μειώσει τα λάθη μας αλλά θέλω μεγαλύτερη πίεση στο σερβίς. Εχουμε δέκα μέρες για να βελτιώσουμε ορισμένα αδύνατα σημεία μας», δήλωσε ο Χούλιο Βελάσκο.



Η 13ΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ

Πασαδόροι: Λουτσιάνο ντε Τσέκο, Μαξιμιλιάνο Καβάνα

Διαγώνιοι: Χοσέ Λουίς Γκονζάλες, Μπρούνο Λίμα

Κεντρικοί: Μάρτιν Ράμος, Σεμπάστιαν Σόλε, Πάμπλο Κρερ

Ακραίοι: Φακούντο Κόντε, Τόμας Λόπεζ, Λισάντρο Ζανότι, Κριστίνα Πογκλάεν

Λίμπερο: Ιγνάσιο Φερνάντεζ, Αλέξις Γκονζάλες

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ