1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-08-2018 17:26

Πέντε μήνες έξω ο Μπουτζέγκερ

Η εντυπωσιακή νίκη της Αυστρίας επί της Πορτογαλίας με 3-1 σετ για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είχε και μεγάλο κόστος για την αυστριακή ομάδα η οποία έχασε τον βασικό της διαγώνιο και μεγάλο της αστέρα Πολ Μπουτζέγκερ. Σε μία φάση του 4ου σετ που κρίθηκε 26-24 για την Αυστρία - η οποία και νίκησε 3-1 σετ - ο Μπουτζέγκερ πάτησε άσχημα και έπαθε ζημιά στο γόνατο.
Οι γιατροί διέγνωσαν ολική ρήξη μηνίσκου και η επιστροφή του στα γήπεδα υπολογίζεται σε τρεις με πέντε μήνες. Η είδηση προκάλεσε σοκ και στην ιταλική Μόντσα που απέκτησε τον αθλητή από τη Ραβένα και περίμενε ένα καλό πρωτάθλημα. Η Μόντσα αναζητά τον αντικαταστάτη του πραγματικά άτυχου Μπουτζέγκερ ο οποίος παρά τον τραυματισμό του στους τελευταίο πόντο το μόνο που είχε να πει ήταν «ευτυχώς νικήσαμε». Το 3-1 της Αυστρίας επί της Πορτογαλίας έβαλε τους αυστριακούς και πάλι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ