Εκτυπώστε τη σελίδα
05-08-2018 13:21

Ασημένιο μετάλλιο στη Μπαρανκίγια ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ

Του Γιώργου Γκολέμα

Στους αγώνες της τελικής φάσης για το πρωτάθλημα των χωρών Central America & Caribbean΄s που έγιναν στην Μπαραγκιτα της Κολομβίας από 28 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου έλαμψε το αστέρι του Λίμπερμαν Αγκάμεζ.
Ο Κολομβιανός διαγώνιος μπόρεσε και οδήγησε για πρώτη φορά την Εθνική του ομάδα στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης, νικώντας στα ημιτελικά την Βενεζουέλα με 3 - 2 (κερδίζοντας 39 πόντους), και στον επόμενο αγώνα την Κούβα επίσης με 3 – 2 (κερδίζοντας 36 πόντους). Στον τελικό η ομάδα της Κολομβίας έχασε από το Πουέρτο Ρίκο με 3 – 0! Στις 11 Αυγούστου ο Αγκάμεζ πετάει για Κορέα ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Σχετικά άρθρα

  • Ιβαν Μίνα: «Σπουδαία χρονιά μαζί με τον ΟΦΗ»
    «Ήρθα στον ΟΦΗ για να δώσω το 100% και να κάνω μια πολύ καλή χρονιά, τόσο εγώ, όσο και η ομάδα» τονίζει ο 23χρονος διεθνής (1μ98) Κολομβιανός ακραίος του ΟΦΗ, Iβάν Αντρές Ουρτάδο Μίνα, ο οποίος διακρίθηκε στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, καταγράφοντας 17 κερδισμένους πόντους.
  • Ποιόν Έλληνα ευχαρίστησε ο Αγκάμεζ
    Στους αγώνες της τελικής φάσης για το πρωτάθλημα των χωρών Central America & Caribbean΄s που έγιναν στην Μπαραγκιτα της Κολομβίας ο  Λίμπερμαν Αγκάμεζ κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στην καριέρα του.
  • Η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε και επίσημα τον Αγκάμεζ
    Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα 29/12, τον γνωστό μας από τη θητεία του στην χώρα μας, Λίμπερμαν Αγκάμεζ, μαζί με την απόκτηση του διεθνή ακραίου των ΗΠΑ, Γκάρετ Μουαγκουτούτια.