1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-06-2018 13:36

Σοκ στην Ιταλία με τον Γίρι Κοβάρ που βρέθηκε ντοπαρισμένος

Μεγάλες φουρτούνες για τη φιναλίστ του ιταλικού πρωταθλήματος αλλά και του Τσάμπιονς Λιγκ Λούμπε Τσιβιτάνοβα. Ο κροάτης ακραίος της Γίρι Κοβάρ βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας μετά από έλεγχο που υποβλήθηκε στις 6 Μαΐου κατά την διάρκεια των τελικών του καμπιονάτο με αντίπαλο την Περούτζια.

Βρέθηκε θετικός σε THC, η οποία είναι ένας μεταβολίτης και κύρια ψυχοδραστική ουσία που βρίσκεται στην κάνναβη (μαριχουάνα).

Ο Κοβάρ έδωσε δείγμα μετά τον πέμπτο τελικό που κρίθηκε ο τίτλος υπέρ της Περούτζια με 3-0 σετ. Ο Koβάρ έπαιξε και τα 3 σετ του παιχνιδιού, σημειώνοντας 14 πόντους, χτυπώντας το 65% σε αποτελεσματικότητα με μόλις 1 λάθος και με 32% θετική υποδοχή. Στη συνέχεια αγωνίστηκε και στο φάιναλ-4 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 29χρονος Κοράτης εφόσον δεν δικαιολογήσει την χρήση της απαγορευμένης ουσίας κινδυνεύει με αποκλεισμό μέχρι και τέσσερα χρόνια.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ