1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2013 17:42

Η Εσπίνιο θα φιλοξενήσει το 2ο AMB Volleyball Cup

Η Εσπίνιο θα φιλοξενήσει το 2ο AMB Volleyball Cup ©ambvolleyball.com
Μετά την περσινή επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης, η δεύτερη έκδοση του AMB Volleyball Cup είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 30 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου στην Εσπίνιο της Πορτογαλίας. Εκατό ομάδες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, μέσα σε αυτές 20 από την Ισπανία ενώ πολλές περισσότερες αναμένεται να συμμετάσχουν καθώς η τελική ημερομηνία υποβολής συμμετοχής είναι στις 15 Ιουνίου. 

 

Η διοργάνωση αποτελεί μια εντατική προσπάθεια σε επίπεδο ανάπτυξης και υποδομών των αθλήματος, την οποία επιμελούνται εξ αρχής οι σταρ του beach volley Μιγκέλ Μάια και Τζοάο Μπρένα, οι οποίοι πρόσφατα ίδρυσαν μια Ακαδημία βόλεϊ για νέους στην γενέτειρα τους, Εσπίνιο.  

Οι Μάια και Μπρένα – ξεκίνησαν την καριέρα τους στην τοπική ομάδα SC Εσπίνιο-  είναι αδιαμφισβήτητα το πιο διακεκριμένο δίδυμο beach volley της Πορτογαλίας καθώς πρωταγωνίστησαν στο FIVB World Tour για πολλά χρόνια, κατέκτησαν την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ το 2000 αλλά και στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004.

Τόλμησαν να σχεδιάσουν αυτό το πρόγραμμα με στόχο να μοιραστούν τις γνώσεις του αλλά και τις εμπειρίες τους με τις νεότερες γενιές και από πέρσι εμπλέκονται ενεργά στην διοργάνωση του τουρνουά, που συνδυάζει βόλεϊ σάλας και beach volley και είναι ανοικτό για παίκτες όλων των ηλικιών.  

espinioambvolleycup

Για όσους  θέλουν να ταξιδέψουν στην Πορτογαλία και να απολάυσουν μια αξέχαστη εβδομάδα μαζί με μερικές εκατοντάδες νεαρών παικτών, αναλυτικές πληροφορίες για την διαδικασία συμμετοχής καθώς και το ποσό της συμμετοχής μπορούν να τα πληροφορηθούν στο AMB Volleyball Cup.pdf.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ambvolleyball.com 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ