1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2018 23:59

Η Πλοέστι με Μπίσετ πρωταθλήτρια στη Ρουμανία

H LMV Τρικολορούλ Πλοέστι όπου αγωνίζεται ο Τζούλιαν Μπίσετ ο οποίος πέρασε με επιτυχία από τη ΜΕΝΤ και τον ΑΟΠ Κηφισιάς κατέκτησε το πρωτάθλημα ανδρών στη Ρουμανία. Στατιστικολόγος των πρωταθλητών είναι ο Παναγιώτης Κουντουρίδης.

Στον τελευταία αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Β΄φάσης του πρωταθλήματος η LMV Τρικολορούλ Πλοέστι με βασικό τον Μπίσετ που σημείωσε 10 πόντους, τον Λίκα που πέτυχε 14 πόντους και τον Ολντεάνου που σημείωσε 13 νίκησε την Ζαλάου με 3-0 (27-25, 25-17, 25-19). Η Ζαλάου πήρε την 4η θέση.

Την 3η θέση πήρε η CSA Στεάουα Βουκουρεστίου που νίκησε την CSM Βουκουρεστίου με 3-2 (22-25, 25-20, 25-16, 22-25, 15-9).

Σχετικά άρθρα

  • «Σκούπα» η Πλοέστι των Μπίσετ, Κουντουρίδη πήρε και το κύπελλο!
    Μετά το πρωτάθλημα Ρουμανίας η Τρικολορούλ Πλοέστι του πρώην κεντρικού της Κηφισιάς Τζούλιαν Μπίσετ που έχει στατιστικολόγο τον Παναγιώτη Κουντουρίδη κατέκτησε και το κύπελλο νικώντας απόψε στον τελικό την Γκαλάτι  των Φιλίποφ, Ρανγκέλ.
  • Παραμένει πρώτος ο Φιλίποφ
    Συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της η Γκαλάτι στο ρουμανικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ντίμα Φιλίποφ νίκησε με 3-1 την Στίντα Μπάια Μάρε για να διατηρηθεί στην κορυφή μαζί με την Στεάουα.
  • Αρσενιάδης: «Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες»
    Μπορεί το 3-0 να δείχνει άνετη επικράτηση της Κηφισιάς επί της Λαμίας, αλλά στην πραγματικότητα η επικράτηση ήρθε δύσκολα και στα τρία σετ αναγκάζοντας τον τεχνικό του ΑΟΠΚ Κώστα Αρσενιάδη να δηλώσει:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ