1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-03-2018 17:33

Κάλεσμα της Ραβέννα στον κόσμο για τον πρώτο τελικό

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, Ραβένα θα αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Καμπιονάτο μετά από την Περούτζια στον τρίτο αγώνα. 

Ο τεχνικός διευθυντής, Mάρκο Μπονίτα εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, ενώ οι οπαδοί της ανήρτησαν ένα πανό που αναγράφει «Περήφανοι για σας».  «Υπογραμμίζω αυτές τις τρεις λέξεις. Η πόλη είναι ενθουσιασμένη με την ομάδα, διότι έδωσε έναν σκληρό αγώνα», δήλωσε.

Τώρα η ομάδα στρέφει την προσοχή της στην μάχη για την 5η θέση, αλλά κυρίως στους τελικούς του Τσάλεντζ Καπ. «Η εμφανίσεις μας στα πλέι οφ, μας δίνει μεγάλη ώθηση για να αγωνιστούμε για την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ. Μπροστά μας έχουμε τα δύο πολύ σκληρούς αγώνες και ελπίζω ότι η πόλη της Ραβέννας θα τυλίξει με την ζεστασιά της την μάδα που έχει αποδείξει ότι έχει τεράστιες δυνατότητες. Ελπίζω να γεμίσει το γήπεδό μας στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ».Η προπώληση των εισιτηρίων για τον τελικό της 4ης Απριλίου έχει ξεκινήσει από τις 26 Μαρτίου και οι τιμές κυμαίνοντας από 8 μέχρι 15 ευρώ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ