1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-12-2017 00:38

Το γελοίον της CEV και η γκάφα της Equipe

Παρά τις προσπάθειες που κάνει η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία για να δείξει ανανεωμένο προφίλ κάποια στεγανά άλλων εποχών δεν αλλάζουν με τίποτα και όπως αποδεικνύεται συχνά πυκνά οι βαρελόφρονες ζουν και βασιλεύουν.

Και δε μιλάμε για το απαρχαιωμένο σύστημα των ευρωπαϊκών κυπέλλων όταν ο ανταγωνισμός έχει φτάσει στο φεγγάρι, δε μιλάμε για το ότι δεν πήρε θέση για την δυσφήμιση του αθλήματος που έκαναν εδώ και 15 ημέρες οι Γάλλοι - ακόμα και αν υποθέσουμε πως ο Βουνεμπάινα αισθάνθηκε προσβεβλημένος με κάποιο ανεγκέφαλο που του έκανε τη μαϊμού - αλλά και για τις απανωτές γκάφες των παρατηρητών των κορυφαίων ευρωπαϊκών αγώνων που κοστίζουν ακριβά στην προβολή του αθλήματος. Στον αγώνα με την Τουρ λοιπόν που κατά γενική ομολογία ήταν το ματς της χρονιάς για το Τσάλεντζ Καπ το στατιστικό έκλεισε στο 3-0 σετ, δεν καταγράφηκε το χρυσό σετ και φυσικό όσοι δεν γνώριζαν τα... άδυτα του αθλήματος έβγαζαν το συμπέρασμα πως ο αγώνας τελείωσε 3-0 υπέρ της Τουρ και αφού δεν υπήρχε χρυσό σετ η γαλλική ομάδα προκρίθηκε.

Μεταξύ αυτών που πάτησαν τη μπανανόφλουδα ήταν οι δημοσιογράφοι της γαλλικής Εκίπ η οποίοι προφανώς πάνω στον ενθουσιασμός τους ανέβασαν άρθρο με πρόκριση της Τουρ. Μάλιστα έγραψαν: «Ηττημένη 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, η Τουρ νίκησε με το ίδιο σκορ στον επαναληπτικό (3-0) και προκρίθηκε στους 16 του Challenge Cup, αποκλείοντας από την συνέχεια τον Ολυμπιακό».

Φυσικά μετά από λίγη ώρα κατάλαβαν την γκάφα τους και διόρθωσαν το κείμενο στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας και ελπίζουμε να το πρόλαβαν στο τυπογραφείο. Και μην τρέξετε να ρίξετε το φταίξιμο στην Εκίπ αλλά κυρίως στη CEV που θα πρέπει να ξανασκεφτεί σοβαρά το προϊόν της, όπως θα το ξανασκεφτεί και η Εκίπ την επόμενη φορά που θα ασχοληθεί με το βόλεϊ.

Oσο για τον αγώνα, ο Ολυμπιακός κράτησε το καλύτερο για το τέλος και με καλή υποδοχή αλλά και αποτελεσματικό μπλοκ - άμυνα έκανε τη διαφορά. Θα πρέπει όμως να βελτιωθεί σε υποδοχή και να φτιάξει το ρυθμό του με δυνατούς αγώνες. Είναι μεγάλη επιτυχία η πρόκριση επί της Τουρ και ανοίγει το δρόμο για διάκριση στη διοργάνωση.

V.N.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ