Εκτυπώστε τη σελίδα
08-11-2017 01:32

Τσάμπιονς Λιγκ: Για την υπέρβαση η Ομόνοια του Καλμαζίδη

Νέα μεγάλη πρόκληση περιμένει σήμερα Τετάρτη στις 20:00 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» την Ομόνοια, η οποία υποδέχεται για την τρίτη φάση του Τσάμπιονς – Λίγκ την πολωνική Γιαστρέμπσκι.

Η Ομόνοια περιμένει τη συμπαράσταση του κόσμου της αφού η CEV καραδοκεί και απειλεί με πρόστιμο εάν στο γήπεδο δεν βρεθεί τουλάχιστον 1000 θεατές.

Στις επιλογές του Γιάννη Καλμαζίδη ο οποίος τις τελευταίες ημέρες προσπάθησε να αλλάξει το κλίμα μετά την ήττα απο τον Παφιακό συμπεριλαμβάνονται οι: Αχ. Πετρακκίδης,  Αυγ. Σαββίδης, Σ. Πετρακκίδης,  Π. Γκούζμαν, Ανδρ. Σαββίδης, 9. Χρ. Αντωνιάδης,  Κ. Αδάμου,  Χρ. Προδρόμου,  Αγγ. Αλεξίου,  Κ. Αχιλλέως,  Μ. Παπαχριστοδούλου,  Σεργκ. Μπάγκρεϊ,. Μ. Σιντιμπέ,   Φ. Τζούνιορ.

Η Γιαστρέμπσκι έφτασε στην Κύπρο με τους:  Π. Στρέζεκ,. Μ. Μουζάι,  Γιακ. Πόριτζακ,  Γκρεκ. Κόσοκ,  Ντ. Λουστάκου,  Ντ. Μπόρουχ,  Ροντ. Ουιρόνγκα,  Μ. Ερνάστοβιτς,  Τζ, Ντε Ρόκο,  Λ. Κάμπα.Βότς. Σόμπαλα,  Κ. Γκντόσκι,  Σαλβ. Ιντάλγκο,. Γ. Τούρσκι.

Οι  Πολωνοί βρίσκονται στην 5η θέση της πολωνικής λίγκα με 14 βαθμούς έχοντας 4 νίκες και 4 ήττες σε 8 αγώνες.


Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Λιουμπλιάνα (Σλοβενία)- Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ (Ρωσία)
Σολιγκιόρσκ (Λευορωσία)-Περούτζια (Ιταλία)
Ποσογίλνιτσα (Αυστρία)-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)
Ομόνοια (Κύπρος)-Γιαστρέμπσκι (Πολωνία)
Βοϊβοντίνα (Σερβία)-Τουλούζ (Γαλλία)
Χρόνινγκεν (Ολλανδία)-Νόλικο Μαασέικ (Βέλγιο)
Μπουργκάς (Βουλγαρία)-Φριντριχσχάφεν (Γερμανία)
Σασταμάλα (Φινλανδία)-Μπουντεγιόβιτσε (Τσεχία)

*(Οι επαναληπτικοί διεξάγονται την Κυριακή 12 Νοεμβρίου)

Σχετικά άρθρα

  • Ολυμπιακός: Η αποστολή της χρονιάς στην Άγκυρα, αισιοδοξία Παγιένκ, βαριά ήττα Ζιράτ
    Την Τετάρτη (17/1 στις 19:00), η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του Champions League στην έδρα της πρωτοπόρου και αήττητης του Α ομίλου Ζιράτ Μπάνκ.
  • Aρνήθηκε η "αστεία" CEV το αίτημα του Ολυμπιακού
    Η ανοησία της CEV  δεν έχει όρια, αφού αρνήθηκαν το αυτονόητο. Να ξεκινήσουν οι αγώνες Ζιράτ - Ολυμπιακός και Ζάκσα  -Κνακ την ίδια ώρα γιατί κρίνεται η δεύτερη η τρίτη και η τέταρτη θέση του ομίλου τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Εσθονία: Πάτησε κορυφή η Σααρέμα του Καλμαζίδη
    Από νίκη σε νίκη καλπάζει η Σααρέμα του Γιάννη Καλμαζίδη. Ο επιτυχημένος τεχνικός μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα της Εσθονίας, κατάφερε να την μεταμορφώσει και μετά την ήττα στο ντεμπούτο του από την Ταλίν, η Σααρέμα έχει κάνει ένα εκπληκτικό σερί τεσσάρων νικών.
  • Κέρδισε τις εντυπώσεις στην Κύπρο η Θέτιδα Βούλας
    Την τέταρτη θέση κατέκτησε η Θέτιδα η οποία πήρε μαζί με τον Ολυμπιακό μέρος στο 2ο τουρνουά της Κύπρου. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στους αγώνες, ηττήθηκε στο μικρό τελικό από την Ταργκοβίτσε με 3-2 σετ (23-25, 25-23, 19-25, 25-21, 15-9) και πήρε την τέταρτη θέση.
  • Πρώτος και αήττητος ο Ολυμπιακός στο τουρνουά της Κύπρου
    Ιδανικά ολοκλήρωσε την παρουσία του στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου ο Ολυμπιακός ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-1 σετ του Ερυθρού Αστέρα, στον μεγάλο τελικό και πανηγύρισαν μαζί με τους Κύπριους οπαδούς των "ερυθρόλευκων" που έδωσαν δυναμικό παρών ολες τις ημέρες των αγώνων.