1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-11-2017 01:32

Τσάμπιονς Λιγκ: Για την υπέρβαση η Ομόνοια του Καλμαζίδη

Νέα μεγάλη πρόκληση περιμένει σήμερα Τετάρτη στις 20:00 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» την Ομόνοια, η οποία υποδέχεται για την τρίτη φάση του Τσάμπιονς – Λίγκ την πολωνική Γιαστρέμπσκι.

Η Ομόνοια περιμένει τη συμπαράσταση του κόσμου της αφού η CEV καραδοκεί και απειλεί με πρόστιμο εάν στο γήπεδο δεν βρεθεί τουλάχιστον 1000 θεατές.

Στις επιλογές του Γιάννη Καλμαζίδη ο οποίος τις τελευταίες ημέρες προσπάθησε να αλλάξει το κλίμα μετά την ήττα απο τον Παφιακό συμπεριλαμβάνονται οι: Αχ. Πετρακκίδης,  Αυγ. Σαββίδης, Σ. Πετρακκίδης,  Π. Γκούζμαν, Ανδρ. Σαββίδης, 9. Χρ. Αντωνιάδης,  Κ. Αδάμου,  Χρ. Προδρόμου,  Αγγ. Αλεξίου,  Κ. Αχιλλέως,  Μ. Παπαχριστοδούλου,  Σεργκ. Μπάγκρεϊ,. Μ. Σιντιμπέ,   Φ. Τζούνιορ.

Η Γιαστρέμπσκι έφτασε στην Κύπρο με τους:  Π. Στρέζεκ,. Μ. Μουζάι,  Γιακ. Πόριτζακ,  Γκρεκ. Κόσοκ,  Ντ. Λουστάκου,  Ντ. Μπόρουχ,  Ροντ. Ουιρόνγκα,  Μ. Ερνάστοβιτς,  Τζ, Ντε Ρόκο,  Λ. Κάμπα.Βότς. Σόμπαλα,  Κ. Γκντόσκι,  Σαλβ. Ιντάλγκο,. Γ. Τούρσκι.

Οι  Πολωνοί βρίσκονται στην 5η θέση της πολωνικής λίγκα με 14 βαθμούς έχοντας 4 νίκες και 4 ήττες σε 8 αγώνες.


Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Λιουμπλιάνα (Σλοβενία)- Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ (Ρωσία)
Σολιγκιόρσκ (Λευορωσία)-Περούτζια (Ιταλία)
Ποσογίλνιτσα (Αυστρία)-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)
Ομόνοια (Κύπρος)-Γιαστρέμπσκι (Πολωνία)
Βοϊβοντίνα (Σερβία)-Τουλούζ (Γαλλία)
Χρόνινγκεν (Ολλανδία)-Νόλικο Μαασέικ (Βέλγιο)
Μπουργκάς (Βουλγαρία)-Φριντριχσχάφεν (Γερμανία)
Σασταμάλα (Φινλανδία)-Μπουντεγιόβιτσε (Τσεχία)

*(Οι επαναληπτικοί διεξάγονται την Κυριακή 12 Νοεμβρίου)

Σχετικά άρθρα

  • Ολυμπιακός: Η αποστολή της χρονιάς στην Άγκυρα, αισιοδοξία Παγιένκ, βαριά ήττα Ζιράτ
    Την Τετάρτη (17/1 στις 19:00), η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του Champions League στην έδρα της πρωτοπόρου και αήττητης του Α ομίλου Ζιράτ Μπάνκ.
  • Aρνήθηκε η "αστεία" CEV το αίτημα του Ολυμπιακού
    Η ανοησία της CEV  δεν έχει όρια, αφού αρνήθηκαν το αυτονόητο. Να ξεκινήσουν οι αγώνες Ζιράτ - Ολυμπιακός και Ζάκσα  -Κνακ την ίδια ώρα γιατί κρίνεται η δεύτερη η τρίτη και η τέταρτη θέση του ομίλου τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Εσθονία: Πάτησε κορυφή η Σααρέμα του Καλμαζίδη
    Από νίκη σε νίκη καλπάζει η Σααρέμα του Γιάννη Καλμαζίδη. Ο επιτυχημένος τεχνικός μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα της Εσθονίας, κατάφερε να την μεταμορφώσει και μετά την ήττα στο ντεμπούτο του από την Ταλίν, η Σααρέμα έχει κάνει ένα εκπληκτικό σερί τεσσάρων νικών.
  • Κέρδισε τις εντυπώσεις στην Κύπρο η Θέτιδα Βούλας
    Την τέταρτη θέση κατέκτησε η Θέτιδα η οποία πήρε μαζί με τον Ολυμπιακό μέρος στο 2ο τουρνουά της Κύπρου. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στους αγώνες, ηττήθηκε στο μικρό τελικό από την Ταργκοβίτσε με 3-2 σετ (23-25, 25-23, 19-25, 25-21, 15-9) και πήρε την τέταρτη θέση.
  • Πρώτος και αήττητος ο Ολυμπιακός στο τουρνουά της Κύπρου
    Ιδανικά ολοκλήρωσε την παρουσία του στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου ο Ολυμπιακός ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-1 σετ του Ερυθρού Αστέρα, στον μεγάλο τελικό και πανηγύρισαν μαζί με τους Κύπριους οπαδούς των "ερυθρόλευκων" που έδωσαν δυναμικό παρών ολες τις ημέρες των αγώνων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ