1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-10-2017 11:08

Νίκες για Καλμαζίδη, Μέλκα, Καμπερίδη

Με νίκη ξεκίνησαν στο κυπριακό πρωτάθλημα ο Γιάννης Καλμαζίδης, ο Γιάννης Μέλκας και ο Κυριάκος Καμπερίδης.
Η Ομόνοια του Γιάννη Καλμαζίδη άρχισε νε νίκη την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου αφού με ανατροπή κέρδισε με 3-1 (19-25, 25-19, 25-23, 25-22) την πολύ ανταγωνιστική Νέα Σαλαμίνα στην οποίο πασαδόρος είναι ο Σταύρος Κασαμπαλής.   Οι δυο ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα δικαιώνοντας όσους πίστευαν ότι θα ήταν ντέρμπι ο αγώνας.

Σπουδαία «απόδραση»

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Παφιακός στη Δερύνεια με 3-1  (23-25, 25-20, 25-21, 25-21). Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη, αν και έπαιζε με δυο ξένους νίκησε  την πολύ καλή Αναγέννηση μέσα στο γήπεδό της με ανατροπή. Βασικοί για τον Παφιακό έπαιξαν ο Χρίστος Παπαδόπουλος και ο Άκης Ασπιώτης.

«Γαλαζοκίτρινο ποδαρικό»

Με το δεξί και κρατώντας την έδρα μπήκε στο πρωτάθλημα το ΑΠΟΕΛ που κέρδισε την Pokka ΑΕ Καραβά με 3-0 (25-11, 25-11, 25-22) . Τα δυο πρώτα σετ οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν πολύ καλοί, αλλά στο τρίτο οι «κιτρινόμαυροι» ήταν πλήρως ανταγωνιστικοί και ο αγώνας πήρε άλλη τροπή με το ΑΠΟΕΛ όμως να κερδίζει.  Το Αποέλ στηρίζεται στους Λούνα και Ζλάτκο Πούλκο.

Τελος, η Ανόρθωση κέρδισε στην πρεμιέρα την πολύ ανταγωνιστική Ολυμπιάς Φρενάρους με 3-1 (252-20, 29-27, 16-25, 25-20) στο «Θεμιστόκλειο» και άρχισε νικηφόρα τη σεζόν. Οι νεοφώτιστοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και ομάδα που θα κάνει ζημιές εάν δεν προσεχθεί.

Σχετικά άρθρα

  • Εσθονία: Πάτησε κορυφή η Σααρέμα του Καλμαζίδη
    Από νίκη σε νίκη καλπάζει η Σααρέμα του Γιάννη Καλμαζίδη. Ο επιτυχημένος τεχνικός μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα της Εσθονίας, κατάφερε να την μεταμορφώσει και μετά την ήττα στο ντεμπούτο του από την Ταλίν, η Σααρέμα έχει κάνει ένα εκπληκτικό σερί τεσσάρων νικών.
  • Νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ ο Γιάννης Λάϊος
    Στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο πολύπειρος Γιάννης Λάϊος, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της κυπριακής ομάδας .
  • Κυριάκος Καμπερίδης: «Κοιτάξαμε στα μάτια ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο»
    Στο πάθος των παικτριών του αλλά και στις λεπτομέρειες, (κυρίως στο τάι μπρέικ), στάθηκε ο Κυριάκος Καμπερίδης μετα τη λήξη του ντέρμπι των «αιωνίων».
  • Κέρδισε τις εντυπώσεις στην Κύπρο η Θέτιδα Βούλας
    Την τέταρτη θέση κατέκτησε η Θέτιδα η οποία πήρε μαζί με τον Ολυμπιακό μέρος στο 2ο τουρνουά της Κύπρου. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στους αγώνες, ηττήθηκε στο μικρό τελικό από την Ταργκοβίτσε με 3-2 σετ (23-25, 25-23, 19-25, 25-21, 15-9) και πήρε την τέταρτη θέση.
  • Πρώτος και αήττητος ο Ολυμπιακός στο τουρνουά της Κύπρου
    Ιδανικά ολοκλήρωσε την παρουσία του στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου ο Ολυμπιακός ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-1 σετ του Ερυθρού Αστέρα, στον μεγάλο τελικό και πανηγύρισαν μαζί με τους Κύπριους οπαδούς των "ερυθρόλευκων" που έδωσαν δυναμικό παρών ολες τις ημέρες των αγώνων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ