1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-03-2013 23:20

To Harlem Shake της Σκρα (video)

Οι παίκτες της Σκρα Μπέλσατοφ πορεί να μην κατάφεραν να διεκδικήσουν τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Πολωνίας, αλλά αξίζουν ένα χρυσό μετάλλιο για την προσπάθεια τους να γυρίσουν ένα harlem shake video.

 

Από αριστερά προς δεξιά: Κάρολ Κλος (με το σακίδιο), Αλεκσάνταρ Ατανασίεβιτς (με την κουκούλα) και Μικάλ Βινιάρσκι (κόκκινο μπουφάν). Οι συμπαίκτες τους Κούπκοβιτς, οδηγεί το αμάξι και Μουτζάι εκτελεί χρέη κάμεραμαν. Το βίντεο ανέβασε στο you tube ο Κάρολ Κλος. 

Δείτε περισσότερα Harlem Shake videos

Media

Σχετικά άρθρα

  • Από την Ντιναμό Κρασνοντάρ στην Σκρα ο Κόντε
    Μετά από μια σεζόν στην Ρωσία, ο αστέρας της Αργεντινής, Φακούντο Κόντε, συμφώνησε με την πολωνική Σκρα Μπέλσατοφ για την επόμενη χρονιά. Ο Κόντε θα αναπληρώσει το κενό του Μικάλ Βινιάρσκι, ο οποίος θα αγωνιστεί την νέα περίοδο στο ρωσικό πρωτάθλημα.
  • Επόμενος σταθμός για τον Βινιάρσκι η Ρωσία
    Στην ρωσική Φακέλα Νόβι Ουρενγκόι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μικάλ Βινιάρσκι. Ο 29χρονος πολωνός ακραίος μετά από τέσσερα άκρως επιτυχημένα χρόνια (2009-2012) με την Σκρα Μπέλσατοφ μετακομίζει στην Ρωσία με το συμβόλαιο του να του αποφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερα από 500.000 ευρώ ανά χρονιά.  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ