1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-01-2017 18:14

Γλίτωσε το μακελειό η Ταΐσα

Η διεθνής Βραζιλιάνα, Ταΐσα Μενέζες, που βγάζει το... ψωμί της στην Τουρκία και την Ετζασίμπασι στάθηκε πολύ τυχερή αυτές της ημέρες.
Ο σύζυγός της και δημοσιογράφος Γκιγιέρμε Πουλιέσι της πρότεινε να γιορτάσουν την έλευση του 2017 στο Κλαμπ Ρέινα, το οποίο έγινε στόχος τρομοκρατών με δεκάδες νεκρούς.

Ωστόσο εκείνη αρνήθηκε κάτι που ήταν σωτήριο για το ζευγάρι. Στο τουίτερ ο Γκιγιέρμε Πουλιέσι έγραψε: «Χορεύω με την Ταΐσα και είμαστε καλά. Δεν ήθελε να πάμε στο Ρέινα χθες και ήμουν θυμωμένος μαζί της. Δόξα τω θεώ που δεν πήγαμε»


Εκείνη είπε: «Φύγαμε από το ξενοδοχείο με τους γονείς του Γκιγιέρμε ο οποίος είχε ενθουσιαστεί. Ήθελε πάρα πολύ να πάμε. Τότε του είπα ότι «Έχω ένα κακό προαίσθημα. Είναι ένα τουριστικό μέσος με πολλούς ξένους. Δεν θέλω να πάω. Θέλω να το ακυρώσουμε». Ήταν σαν να έβλεπα μέσα στο κλάμπ. Ήταν μια πολύ σκοτεινή και κρύα εικόνα. Ένα άσχημο θέαμα που μου προκάλεσε ρίγος». Φρόντισε όμως να προσθέσει ότι νιώθει ασφαλής στην Κωνσταντινούπολη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ