Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
03-11-2016 17:12

«Παρέλαση» υποψηφίων για την Εθνική Πολωνίας

Η προθεσμία των υποψηφιοτήτων για την ανάληψη της Εθνικής Πολωνίας, έληξε στις 31 Οκτωβριου.
Όπως ανακοίνωσε η πολωνική ομοσπονδία, ενδιαφέρον για τη θέση εκδήλωσαν 16 κορυφαίοι προπονητές, αλλά κανένας Πολωνός.

Βεβαίως, δεν ανακοινώθηκαν τα 16 ονόματα, αλλά σύμφωνα τα δημοσιεύματα, μεταξύ των υποψηφίων είναι και οι: Μάουρο Μπερούτο, Ντανιέλε Μπανιόλι, Φερντινάντο ντε Τζιόρτζι, Αντρέα Τζιάνι, Αντρέα Αναστάζι, Εμανουέλε Ζανίνι, Αντρέα Γκαρντίνι, Ντανιέλ Καστελάνι, Ράντοστιν Στόιτσεφ, Γιούρι Μάριτσεφ, Ιγκορ Κολάκοβιτς.

Σχετικά άρθρα

  • Πολωνία: Πρόωρο τέλος για τα πρωταθλήματα και την παρουσία Στράντζαλη, Πρωτοψάλτη
    Και η Πολωνική λίγκα αποφάσισε να βάλει τέλος στα φετινά πρωταθλήματα ανδρών (PlusLiga) κα γυναικών 2019/20 (Liga Siatkówki Kobiet),μετά την έξαρση του κορονοιού στον πλανήτη αλλα και στην ίδια τη χώρα, γεγονός που σήμανε και το πρόωρο αγωνιστικό φινάλε για την 24 χρονη διεθνή μας ακραία από τη Σκύδρα, Όλγα Στράντζαλη που φέτος έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Λεγκιόνοβο και η οποία σε λιγες μέρες πιθανότατα να επιστρέψει στην Ελλάδα.
  • Ευρωπαϊκό Κ17: Τέταρτη ήττα της Ελλάδας με 3-1 από την Πολωνία
    Την τέταρτη της ήττα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ17 που διεξάγεται στην Βουλγαρία γνώρισε η Εθνική παμπαίδων.
  • Παγκόσμια τριάδα Ντρίζγκα, Κούρεκ, Κούμπιακ λύγισαν τις ΗΠΑ 3-2 (highlights - Foto)
    Θα μπορούσε να ήταν και ο τελικός του παγκοσμίου πρωταθλήματος αλλά ακόμα φαίνεται πως έχουμε δρόμο... Η Πολωνία μετά από αγώνα θρίλερ νίκησε τις ΗΠΑ με 3-2 σετ και προκρίθηκε στον τελικό
  • Ο Βελάσκο στην εξέδρα και η Πολωνία στα κάρβουνα (highlights-video) (πανόραμα Η' ομίλου)
    H Σερβία νίκησε την «ορφανή» Αργεντινή με 3-0 σετ και μαζί με την Ιταλία, τις ΗΠΑ και την Βραζιλία προκρίθηκαν στο φάιναλ-6 του παγκοσμίου πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ιταλία και την Βουλγαρία. Η Πολωνία επηρεασμένη από την ήττα σοκ από την Αργεντινή που προήλθε από τα χοντρά λάθη του προπονητή της Βιτάλ Χέινεν έχασε και από τη Γαλλία με 3-1 σετ και από εκεί που ήταν το απόλυτο φαβορί με 12-0 νίκες έκανε δύο συνεχόμενες ήττες και κινδυνεύει να αποκλειστεί.
  • Άψογοι Ζάιτσεφ και Χουαντορένα (video)
    Μπορεί πριν από ένα μικρό διάστημα η Ιταλία να αντιμετώπιζε προβλήματα και κάποιοι παίκτες να αποχώρησαν, όπως είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης κι αυτό το απέδειξαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.