Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
30-05-2016 22:45

Τα... βρόντηξε ο χορηγός από τη Μόντενα

Ένα χρόνο μετά από την υπογραφή τριετούς συμβολαίου με την Μόντενα, η γερμανική πολυεθνική DHL κατήγγειλε την συμφωνία των δύο πλευρών, κι έτσι οι πρωταθλητές Ιταλίας έχασαν τον βασικό χορηγό τους.
Η καταγγελία ανακοινώθηκε από τον επικεφαλής (που είναι και πρώην αθλητής του βόλεϊ) της DHL Ιταλίας, Αλμπερτο Νόμπι. Στην ανακοίνωση όμως δεν εξηγούσε τους λόγους, που εκμεταλλεύτηκε έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιο που της επέτρεψε να το κάνει.

Πάντως η πρόεδρος της Μόντενα Κάτια Πεντρίνι τόνισε ότι γνώριζε πριν από τους τελικούς του Καμπιονάτο για τις διαθέσεις της εταιρίας. Ωστόσο έκανε μια σοβαρή καταγγελία για τον προπονητή της Λούμπε, αλλά και ομοσπονδιακό προπονητή της Ιταλίας Τζιανλορέντζο Μπλενγκίνι θεωρώντας ότι εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να πιέσει τους διεθνείς να πάνε στην ομάδα του: «Είναι ντροπή η πίεση ασκειται σε όλους τους Ιταλούς διεθνείς της ομάδας από το προπονητή Μπλενγκίνι προκειμένου να τους πάρει στην Σιβιτάνοβα. Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που κάνει με τον Ματέο Πιάνο. Θα υπενθυμίσω σε όλους ότι ο Ματέο δεν είναι προς πώληση».