1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
20-09-2015 20:59

Χωρίς βασικό πασαδόρο η Αυστραλία

Χωρίς τον βασικό της πασαδόρο θα αγωνίζεται στο υπόλοιπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Αυστραλία, μετά τον τραυματισμό του Χάρισον Πίκοκ.
Στο παιχνίδι με αντίπαλο την Αργεντινή, ο Αυστραλός πασαδόρος αποχώρησε από το γήπεδο ύστερα από τραυματισμό στο πόδι και η προπονητική ομάδα αποφάσισε να μην ρισκάρει να τον χρησιμοποιήσει στη συνέχεια. Ο Πίκοκ θα είναι στην πατρίδα του την Δευτέρα για περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο Πίκοκ που επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από απουσία δύο ετών, αυτή τη φορά για την πολωνική Μπάνιμεξ Μπεντζίν.

Ο ίδιος δήλωσε: «Ακόμη δεν γνωρίζω το μέγεθος του τραυματισμού μου γιατί δεν έχω κάνει τις απαιτούμενες ακτινογραφίες, αλλά νομίζω πως είναι απλώς ένα διάστρεμμα. Είμαι απογοητευμένος, αλλά πλέον θα επικεντρωθώ για τη σεζόν με την Μπεντζίν».

Σχετικά άρθρα

  • Παγκόσμιο Κύπελλο: Αήττητη πήρε η Βραζιλία την τρίτη κούπα
    Με το εντυπωσιακό 3-0 σετ επί της Ιταλίας η Βραζιλία έκλεισε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στο παγκόσμιο κύπελλο της Ιαπωνίας και κατέκτησε αήττητη τον τρίτο τίτλο στην ιστορία της διοργάνωσης και την πρώτη μετά το 2007. Το πρώτο το είχε πάρει το 2003.
  • Από την Κω, στην Εθνική Αυστραλίας
    Του Αντώνιου Ρεπανά
    Eίναι Απρίλιος του 2017 κι ένα λεωφορείο κινείται στους δρόμους της πρωτεύουσας του Μιανμάρ, Νέπιντο. Από τα ηχεία του λεωφορείου, ακούγεται ο ρυθμός που έγραψε ο Μίκης Θεοδωράκης για τον Ζορμπά, ενώ όλοι χτυπάνε παλαμάκια και φωνάζουν «ώπα». 
  • Το νέο ρεκόρ, ο Άντερσον και οι αριθμοί

    Οι ΗΠΑ κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Ματ Άντερσον πρόσθεσε άλλον έναν τίτλο στην καριέρα του, ο Καναδάς και η Αυστραλία έκαναν ρεκόρ πόντων σε Παγκόσμιο Κύπελλο και... οι αριθμοί μίλησαν. 

    Δείτε τα στατιστικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ιαπωνίας. 

  • Άψογοι Ζάιτσεφ και Χουαντορένα (video)
    Μπορεί πριν από ένα μικρό διάστημα η Ιταλία να αντιμετώπιζε προβλήματα και κάποιοι παίκτες να αποχώρησαν, όπως είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης κι αυτό το απέδειξαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. 
  • Τι έκανε εκεί; (video)
    Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιαπωνίας, οι κορυφαίοι παίκτες δείχνουν τις δυνατότητες τους και κερδίζουν το χειροκρότημα του κοινού. Οι αθλητές έχουν πετύχει εξαιρετικούς πόντους, αλλά...πόσο μπορεί ένας λίμπερο να καταφέρει το ίδιο;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ