1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
20-09-2015 20:13

Ντε Τσέκο για τρεις και μέσα! (video)

Είναι να έχεις στόχο και τύχη. Από στόχο σίγουρα ξέρει ο πασαδόρος της Αργεντινής, Λουτσιάνο Ντε Τσέκο, ο οποίος στην προπόνηση της ομάδας αποφάσισε να δείξει τις ικανότητες του και στο μπάσκετ. Ή περίπου...

Σχετικά άρθρα

  • Ο Βελάσκο στην εξέδρα και η Πολωνία στα κάρβουνα (highlights-video) (πανόραμα Η' ομίλου)
    H Σερβία νίκησε την «ορφανή» Αργεντινή με 3-0 σετ και μαζί με την Ιταλία, τις ΗΠΑ και την Βραζιλία προκρίθηκαν στο φάιναλ-6 του παγκοσμίου πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ιταλία και την Βουλγαρία. Η Πολωνία επηρεασμένη από την ήττα σοκ από την Αργεντινή που προήλθε από τα χοντρά λάθη του προπονητή της Βιτάλ Χέινεν έχασε και από τη Γαλλία με 3-1 σετ και από εκεί που ήταν το απόλυτο φαβορί με 12-0 νίκες έκανε δύο συνεχόμενες ήττες και κινδυνεύει να αποκλειστεί.
  • Πανναξιακός: Οι τελευταίοι πόντοι της πρόκρισης (video)
    Βίντεο με τους τελευταίους πόντους της ανατροπής του Πανναξιακού στο δραματικό ται μπρέικ του προημιτελικού κυπελλου (3-2) με τους Μακεδόνες Αξιού, ανεβασε η διοίκηση του νησιώτικου συλλόγου....
  • ΠΑΟΚ: Η κοπή πίτας της γυναικείας ομάδας ( video)
    Την πίτα της έκοψε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, μια μέρα πριν τον αγώνα κυπέλλου με την Θέτιδα.
  • Το σποτ του Λιγκ Καπ (video)
    Λίγε μέρες έχουν μείνει για το Λιγκ Καπ και τον όμιλο που θα γίνει στο «Δ. Τόφαλος» με διοργανώτρια την Παναχαϊκή. Εκεί η πατρινή ομάδα υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου, τον Ολυμπιακό και την Κηφισιά. 
  • Μαγειρεύοντας με τον Μήτσο (video)
    Γεμάτος ταλέντα είναι ο Δημήτρης Τζούριτς που εκτός από σταρ στα γήπεδα, έγινε για λίγο και στην...κουζίνα. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ