1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
18-09-2015 16:04

Τα παιδία παίζει (video)

Αναμφίβολα το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι μία σοβαρή διοργάνωση, στην οποία κάθε παίκτης και κάθε ομάδα ζητά την κορυφή.

Αν βέβαια είσαι στον πάγκο και ξεκουράζεσαι, ενώ η ομάδα σου είναι έτοιμη να κατακτήσει άλλη μία νίκη, μπορείς να το πάρεις και στην πλάκα. Αυτό έκαναν και οι Ζάιτσεφ και Χουαντορένα που επέλεξαν να στηρίξουν την υπόλοιπη ομάδα με πιο...παιδικό στυλ. 

Δείτε το βίντεο. 

Media

Σχετικά άρθρα

  • Παγκόσμιο Κύπελλο: Αήττητη πήρε η Βραζιλία την τρίτη κούπα
    Με το εντυπωσιακό 3-0 σετ επί της Ιταλίας η Βραζιλία έκλεισε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στο παγκόσμιο κύπελλο της Ιαπωνίας και κατέκτησε αήττητη τον τρίτο τίτλο στην ιστορία της διοργάνωσης και την πρώτη μετά το 2007. Το πρώτο το είχε πάρει το 2003.
  • Πανναξιακός: Οι τελευταίοι πόντοι της πρόκρισης (video)
    Βίντεο με τους τελευταίους πόντους της ανατροπής του Πανναξιακού στο δραματικό ται μπρέικ του προημιτελικού κυπελλου (3-2) με τους Μακεδόνες Αξιού, ανεβασε η διοίκηση του νησιώτικου συλλόγου....
  • ΠΑΟΚ: Η κοπή πίτας της γυναικείας ομάδας ( video)
    Την πίτα της έκοψε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, μια μέρα πριν τον αγώνα κυπέλλου με την Θέτιδα.
  • MVP για τέταρτη φορά ο Χουαντορένα
    Παρότι η ομάδα του ηττήθηκε στον τελικό ο ακραίος της Λούμπε Οσμάνι Χουαντορένα αναδείχθηκε πολυτιμότερος αθλητής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συλλόγων που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στον Πολωνία.
  • Το σποτ του Λιγκ Καπ (video)
    Λίγε μέρες έχουν μείνει για το Λιγκ Καπ και τον όμιλο που θα γίνει στο «Δ. Τόφαλος» με διοργανώτρια την Παναχαϊκή. Εκεί η πατρινή ομάδα υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου, τον Ολυμπιακό και την Κηφισιά. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ