1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
13-09-2015 22:02

Τρέξε Ματ, τρέξε (video)

 Ο Τέιλορ Σάντερ μάλλον νόμιζε ότι ο Ματ Άντερσον είναι ο…Σούπερμαν. Είναι σίγουρα ένας Σούπερμαν στο βόλεϊ, αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε. 

Ο Γιουσέιν Μπολτ, ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο θα απορούσε με την πάσα του Σάντερ. Ο Ματ Άντερσον έτρεξε 9 μέτρα για να προλάβει την μπάλα, αλλά προφανώς δεν θα τα κατάφερνε. 

Δείτε το βίντεο. 

Media

Σχετικά άρθρα

  • Παγκόσμιο πρωτάθλημα: Εκπληκτική Πολωνία λύγισε 3-2 τη Βραζιλία και "φουλάρει" για τρίτο χρυσό (vid)

    H Πολωνία  με την φοβερή βοήθεια 12 χιλάδων οπαδών της στο Κατοβίτσε προκρίθηκε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος με 3-2 (23-25, 28-18, 25-20, 21-25, 15-12) επί της Βραζιλίας η οποία είχε να χάσει σε ημιτελικό απο το 2002! Ηταν η τρίτη μυθική πρόκριση των γηπεδούχων στον τελικό του συγκκεκριμένου τουρνουά οπου θα διεκδικήσει το αντίστοιχο χρυσό κόντρα στον νικητή Ιταλίας-Σλοβενίας. Ο σούπερ ημι-τελικός κρίθηκε στο 12-12 του τάι μπρεικ, όταν ένα καρφί του Λεάλ στο φιλέ, μια επίθεση του Σλίβκα και ένα μπλοκ στον Ουάλας διαμόρφωσαν το τελικό 15-12.

  • Κλοπή-θρίλερ χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στην εθνική γυναικών των ΗΠΑ
    Θύμα κλοπής έπεσε η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης, Τζόρντιν Πούλτερ, όταν άγνωστοι της έκλεψαν από το παρκαρισμένο αυτοκίνητο της, στην πόλη Ανάχεμ της Καλιφόρνια, το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο που ειχε κατακτήσει πέρυσι στο Τόκιο, καθώς και το διαβατήριο της.
  • Νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ ο Γιάννης Λάϊος
    Στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο πολύπειρος Γιάννης Λάϊος, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της κυπριακής ομάδας .
  • Παγκόσμιο Κύπελλο: Αήττητη πήρε η Βραζιλία την τρίτη κούπα
    Με το εντυπωσιακό 3-0 σετ επί της Ιταλίας η Βραζιλία έκλεισε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στο παγκόσμιο κύπελλο της Ιαπωνίας και κατέκτησε αήττητη τον τρίτο τίτλο στην ιστορία της διοργάνωσης και την πρώτη μετά το 2007. Το πρώτο το είχε πάρει το 2003.
  • Repeat τίτλου για τη Ρωσία στο Volleyball Nations League
    H Ρωσία κατάφερε να κάνει το repeat στο θεσμό του Volleyball Nations League καθώς επικράτησε στον τελικό των γηπεδούχων ΗΠΑ με 1-3 (25-23, 20-25, 25-21, 25-20).Οι νικητές ειχαν «σπάσει» την έδρα και των Γάλλων πέρυσι το 2018 με 0-3.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ