Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
11-09-2015 21:07

Μαρούφ α λα...Ν'γκαπέθ (video)

Πολλές κινήσεις είναι συνδεδεμένες με κάποιους συγκεκριμένους παίκτες, όπως η κίνηση που κάνει συχνά ο Γάλλος σταρ, Έρβιν Ν'γκαπέθ.

Για να κάνεις αυτή την κίνηση πρέπει να είσαι παραπάνω από καλός παίκτης, όπως ο Ν'γκαπέθ. Όταν δε, την βλέπεις και από έναν από τους κορυφαίους πασαδόρους, καταλαβαίνεις. Δείτε τον Σαέντ Μαρούφ να κάνει την κίνηση «Ν'γκαπέθ» στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ιαπωνία. 

Δείτε εδώ το βίντεο. 

Σχετικά άρθρα

  • Παγκόσμιο πρωτάθλημα: Εκπληκτική Πολωνία λύγισε 3-2 τη Βραζιλία και "φουλάρει" για τρίτο χρυσό (vid)

    H Πολωνία  με την φοβερή βοήθεια 12 χιλάδων οπαδών της στο Κατοβίτσε προκρίθηκε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος με 3-2 (23-25, 28-18, 25-20, 21-25, 15-12) επί της Βραζιλίας η οποία είχε να χάσει σε ημιτελικό απο το 2002! Ηταν η τρίτη μυθική πρόκριση των γηπεδούχων στον τελικό του συγκκεκριμένου τουρνουά οπου θα διεκδικήσει το αντίστοιχο χρυσό κόντρα στον νικητή Ιταλίας-Σλοβενίας. Ο σούπερ ημι-τελικός κρίθηκε στο 12-12 του τάι μπρεικ, όταν ένα καρφί του Λεάλ στο φιλέ, μια επίθεση του Σλίβκα και ένα μπλοκ στον Ουάλας διαμόρφωσαν το τελικό 15-12.

  • Τζιουμάκας: Από την καραντίνα του Ιράν σε αυτή της Ελλάδας
    Προτού προλάβει να κλείσει δύο μήνες στο Ιράν, ο Γιώργος Τζιουμάκας μετά και την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος στην Ασιατική χώρα λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού επέστρεψε στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη.
  • Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Τζιουμάκας λόγω κορονοϊού
    Αντίστροφα μετράει για να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα ο Γιώργος Τζιουμάκας. Η περιπέτεια του διεθνή αθλητή μας, στο Ιρανικό πρωτάθλημα και στη Σαχνταμπ Γιαζντ, είχε πρόωρο τέλος λόγω κορονοϊού.
  • Στο «φλεγόμενο» Ιράν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Τζιουμάκας
    Στο «εμπόλεμο» Ιράν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Τζιουμάκας. Αν και η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με αγωνία τις δραματικές εξελίξεις, μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ που προκάλεσε η εκτέλεση του στρατηγού Σολεϊμανί από τον Αμερικανικό στρατό και την αναταραχή που υπάρχει στη πρωτεύουσα Τεχεράνη και γενικότερα στη Μέση Ανατολή, ο διεθνής διαγώνιος αποφάσισε να αποδεχθεί την οικονομική πρόταση από την Σαχντάμπ Γιάζντ.
  • Νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ ο Γιάννης Λάϊος
    Στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο πολύπειρος Γιάννης Λάϊος, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της κυπριακής ομάδας .