1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-08-2015 10:57

2x2 το Ιράν σε φιλικά με την Ρωσία

Το μέγεθος της δύναμης της εις διπλούν έδειξε η Εθνική ομάδα του Ιράν, η οποία νίκησε την Ρωσία δύο φορές σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια στη Μόσχα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί από τις 8 ως τις 23 Σεπτεμβρίου.
Στο πρώτο ματς το Ιράν επιβλήθηκε με 3-2 σε ένα τάι μπρέικ που έφτασε στους 25 πόντους, ενώ η ιστορία επαναλήφθηκε στο δεύτερο με τους Ασιάτες να αποδεικνύονται ξανά καλύτεροι και να νικούν 3-2 (18-25, 25-23, 29-27, 24-26, 15-13).

Ωστόσο οι ήττες δεν φαίνεται να επηρεάζουν τον Αλένκο, ο οποίος δήλωσε: «Ο στόχος των φιλικών παιχνιδιών έχει επιτευχθεί σε κάποια σημεία τακτικής. Είδα όλα ήθελα να δω. Δύο ήττες, δεν υπάρχει κάτι για να μας ανησυχεί. Μόνο με τις ήττες μπορούσαμε να εκτιμήσουμε σωστά την κατάσταση. Η Εθνική του Ιράν είναι μία πολύ καλή ομάδα, ένας αντίπαλος που σε δυσκολεύει. Χαίρομαι που δέχτηκα να παίξουμε. Τα παιχνίδια μαζί τους είναι πάντα σκληρά κι αυτό είναι που χρειαζόμαστε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ