Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
15-07-2015 20:54

Το πολωνικό πρωτάθλημα θα κοσμεί ο Μπέμε

Σε συμφωνία με τον καλύτερο κεντρικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Πολωνία ήρθε η Λούμπιν, όπως ανακοίνωσε από την ιστοσελίδα της.
Ο λόγος για τον Γερμανό, Μάρκους Μπέμε, ο οποίος θα ενισχύσει τον πολωνικό σύλλογο για την σεζόν που ξεκινά. Ο έμπειρος κεντρικός άφησε την Φενέρμπαχτσε για την Plus League, κι αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά που θα μπορούσε να φέρει ο σύλλογος.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί επίσης στην Ιταλία, την Γερμανία, κερδίζοντας δύο εθνικούς τίτλους, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια, ενώ το μεγαλύτερο του κατόρθωμα ήταν η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου πέρσι στο Παγκόσμιο της Πολωνίας, όπου ανεδείχθη και καλύτερος μπλοκέρ.

Σχετικά άρθρα

  • Γερμανία: Και στο τέλος κερδίζει η Στουγκάρδη, 3-0 το Πότσδαμ και κατέκτησε τον τίτλο
    Η Στουτγκάρδη τελικά είναι η νέα πρωταθλήτρια Γερμανίας, καθώς στον πέμπτο τελικό που έγινε στην έδρα της στο «Scharrena», η ομάδα του Αλεξάντερσον, επικράτησε του Πότσδαμ με 3-0 (25-14, 25-20, 25-23) και συνολικά με 3-2 νίκες, σήκωσε το τρόπαιο
  • Πολωνία: Πρόωρο τέλος για τα πρωταθλήματα και την παρουσία Στράντζαλη, Πρωτοψάλτη
    Και η Πολωνική λίγκα αποφάσισε να βάλει τέλος στα φετινά πρωταθλήματα ανδρών (PlusLiga) κα γυναικών 2019/20 (Liga Siatkówki Kobiet),μετά την έξαρση του κορονοιού στον πλανήτη αλλα και στην ίδια τη χώρα, γεγονός που σήμανε και το πρόωρο αγωνιστικό φινάλε για την 24 χρονη διεθνή μας ακραία από τη Σκύδρα, Όλγα Στράντζαλη που φέτος έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Λεγκιόνοβο και η οποία σε λιγες μέρες πιθανότατα να επιστρέψει στην Ελλάδα.
  • Απίστευτο ματς με «τρελό» σετ 98 πόντων!
    Απίθανο ματς με "τρελό" σετ είχαμε στην Γερμανία καθώς για τον αγώνα ανάμεσα στην Τιρόλ Χάκινγκ και την Λούνεμπουργκ για την 11η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος βόλεϊ αντρών είχαμε σετ που κρίθηκε στους 98 (!) πόντους.
  • Στη Γερμανία η Εθνική νεανίδων για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού Κ19
    Το διάστημα 30/04-03/05 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη φάση των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων Κ19 και η Ελλάδα κληρώθηκε στον Γ' όμιλο που θα διεξαχθεί στη Γερμανία. Αντίπαλοι της Εθνικής νεανίδων θα είναι η γηπεδούχος Γερμανία, η Γαλλία και η Αυστρία.
  • Επέστρεψε στη Γερμανία η Έμοντς του Ολυμπιακού
    Στην Μπουντεσλίγκα επέστρεψε η Λάουρα Εμοντς. Η 27χρονη διεθνη Γερμανίδα ακραία (1.80μ), που κατέκτησε το περυσινό νταμπλ με τον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα του Πότσδαμ, όπου είχε αγωνιστεί και παλι πριν από επτά χρόνια.