1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-07-2015 19:35

Ένας... Ηρακλής στο Hall of Fame

Επισημοποιήθηκαν τα ονόματα που στις 24 Οκτωβρίου θα ζήσουν τη συγκίνηση της ένταξης στο Hall of Fame.
Πρώτος είναι ο Λόι Μπολ, πασαδόρος και πρώην αστέρας του Ηρακλή ο οποίος έχει κατακτήσει μία φορά το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ζενίτ Καζάν, χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 με την εθνική των ΗΠΑ, ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα στην Ελλάδα και πολλούς άλλους τίτλους.

Η εντυπωπωσιακή Βραζιλιάνα πασαδόρος Φοφάο που πρόσφατα ανακοίνωσε στην απόχώρηση από τους αγωνιστικούς χώρους με χρυσό του Ολυμπιακούς του 2008 και 4 χρυσά σε Γκραν Πρι.

Ο Βραζιλιάνος προπονητης Μπεμπέτο, που οδήγησε την Εθνική Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς του 1984 (2η θέση), και 1988 (4η θέση). Ακολούθησαν η Παρμα (1 πρωτάθλημα, 3 κύπελλα) και η Εθνική Ιταλίας στην μετά-Βελάσκο εποχή, με την οποία κέρδισε το χρυσό στο World League του 1997, το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό του 1997 και το χρυσό στο παγκόσμιο του 1998.

Μαζί τους ένας άλλος Βραζιλιάνος, ο Ρενάν Ναλ Ζότο, με θητεία στην Ευρώπη σε Πάρμα και Ραβένα με την οποία κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ το 1993. Πήρε επίσης 2 κύπελλα κυπελλούχων, ένα CEV Cup, 3 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ένα χρυσό στο Παγκόσμιο Συλλόγων. Ακολούθησε και καριέρα προπονητή.

1 σχόλιο

  • Comment Link Montas Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 21:41 posted by Montas

    Ίσως ο καλύτερος ξένος βολεϊμπολίστας που αγωνίστηκε στην Ελλάδα.
    Σίγουρα ο πληρέστερος πασαδώρος των τελευταίων 15 ετών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ