1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-07-2015 16:48

Ένας Αυστραλός, αντίπαλος του ΠΑΟΚ

Άλλον έναν παίκτη έχει βαλει στη μηχανή της η Νόλικο Μάασεϊκ που απέκτησε τον Αυστραλό Μαξ Στέιπλς
Ο Στέιπλς είναι λίμπερο με ύψος 194 και σε λίγες ημέρες κλείνει τα 21 του χρόνια. Ήρθε στην Ευρώπη του 2013 για χάρη της γαλικής Οράνζ (Β κατηγορία), ενώ την περασμένη σεζόν με την Ολλανδική Φουσιον Ρότερντάμ (Α κατηγορία)

Θυμίζουμε ότι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον Τσάμπιονς Λιγκ έχει ήδη αποκτήσεις τους Βάισμανς (ακραίος, Βέλγος από Φενέρμπαξε-Τουρκία), Γιόρνα (λίμπερο, Βέλγος από Αμβέρσα), Πινέιρο (πασαδόρος, Πορτογάλος από Τουρ-Γαλλία), Μπόντζι (κεντρικός, Ολλανδός από Γιαστρέμπσκι-Πολωνία), Περέιρα (διαγώνιος, Αργεντινός από Μασάντ-Ιράν)

Σχετικά άρθρα

  • Στη Ροζελάρε το Σούπερ Καπ, ενώ η Μάασεϊκ να «ξεκινάει από το μηδέν»
    «Απόψε ήταν εύκολο να δούμε ότι δεν κάναμε μια καλή προετοιμασία για την έναρξη της σεζόν. Η ομάδα μας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και πρέπει να ξεκινήσει τα πάντα από το μηδέν». Με αυτά τα λόγια ο Κρίστοφ Χόχο, αθλητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, Νόλικο Μάασεϊκ, υποδέχθηκε την ήττα από την Κνακ Ροζεράλε στο Σούπερ Καπ Βελγίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ