1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-07-2015 23:46

Έχασε τα λόγια της... (video)

Δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους οι παίκτες της Εθνικής Βελγίου κατά το άκουσμα του εθνικού ύμνου της χώρας τους. Ο λόγος, η τραγουδίστρια η οποία έχασε τα λόγια της. Το αστείο περιστατικό συνέβη στον αγώνα του World League με αντίπαλο την Ολλανδία. 

Δείτε το βίντεο. 

Media

Σχετικά άρθρα

  • Βέλγιο: Δεν βγάζουν πρωταθλητή για να θυμούνται όλοι την πανδημία
    Την απόφαση της οριστικής διακοπής των πρωταθλημάτων ανακοίνωσε το Βέλγιο.
  • Στην Κνακ Ροζελάρε του Βελγίου ο Ανδρέας Φράγκος
    Στην δευτεραθλήτριας Βελγίου Κνακ Ροζελάρ θα συνεχίσει την καριέρα του, τη νέα σεζόν 2019-20, ο Ανδρέας Φράγκος.
  • Η... Κατάρ-α συνεχίζεται
    Δεύτερη ημέρα στο τουρνουά του Ταλίν, δεύτερη ήττα για την Εθνική Ανδρών στη δεύτερη εβδομάδα του World League. Σήμερα η «γαλανόλευκη» ομάδα έχασε στις λεπτομέρειες από το Κατάρ με 0-3, κρατά όμως τη σαφέστατα βελτιωμένη παρουσία της συγκριτικά με το χθεσινό αγώνα απέναντι στη Βενεζουέλα, καθώς και τη συμμετοχή των νεαρών Κασαμπαλή, Τσέλιου, που άφησαν θετικό αποτύπωμα με την εμφάνισή τους.
  • Το λέει η καρδιά του Πλάτσι
    Μία κακή έκπληξη είχε η Εθνική Σερβίας μετά τη νίκη της στον ημιτελικό του World League, όταν ο βοηθός του Νίκολα Γκρμπιτς, Καμίλο Πλάτσι ένιωσε αδιαθεσία και μετέβη στο νοσοκομείο.
  • Show me the money (video)

    Πώς να μην το γιορτάζουν οι Γάλλοι όταν έχουν κερδίσει 1 εκατομμύριο δολάρια με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο World League; «Μεθυσμένοι» από την επιτυχία, δείχνουν το κατόρθωμα τους και τη χαρά τους. 

    Το βίντεο αναρτήθηκε στο facebook και τη σελίδα του Ζουλιέν Λινίλ. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ