1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-07-2015 21:01

Επίσημα στη Γιαστρέμπσκι ο Σαφράνοβιτς

Ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς είναι από σήμερα και τυπικά αθλητής της πολωνικής Γιάστρέμπσκι.
Ο Ισραηλινός ακραίος που κατέκτησε το νταμπλ με τη φανελα του ΠΑΟΚ ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τους Πολωνούς. Υπενθημίζουμε ότι ο Σαφράνοβιτς αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ για την Πολωνία προκειμένου να είναι κοντά στην Οικογένειά του που μένει μόνιμα στην Τσεχία.

Οι πολωνοί αναφέρουν τα... τυπικά για τον παίχτη και κάνουν λόγο για τις επιτυχίες του.

Σχετικά άρθρα

  • Η μεγάλη επιστροφή του Χιμένες στον ΠΑΟΚ!
    Νέα μεταγραφική βόμβα από τον ΠΑΟΚ που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που έχουν δει εδώ και πολύ καιρό το φως της δημοσιότητας. Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Σκουλ Χαβιέ Χιμένες ο οποίος επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μετά από δύο χρόνια. Εχει κατακτήσει με τον δικέφαλο δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο. Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
  • Νίκησε με Σαφράνοβιτς, Γκιόν και περιμένει τον Ολυμπιακό
    Ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς και ο Μαρτίνεζ Γκιόν σήκωσαν στις πλάτες τους τον ΠΑΟΚ και τον οδήγησαν στη νίκη με 3-0 στην δύσκολη έδρα του μαχητικού Εθνικού Πειραιώς. Ο δικέφαλος στηρίχτηκε στους ακραίους αφήνοντας πιο ελεύθερο τον Ερνάντο Γκόμεζ ο οποίος ήταν βασικός διαγώνιος.
  • Στο CEV Cup η Ομόνοια του Καλμαζίδη

    Για άλλη μια φορά η Ομόνοια έκανε το καθήκον της απέναντι στη μεγάλη αντίπαλό της ΓιαστρέμπσκιWegiel από την Πολωνία αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα των αντιπάλων χάνοντας και τον επαναληπτικό με 3-0 σετ.

     

  • Δεν τα κατάφερε η Ομόνοια του Καλμαζίδη
    Το έργο της ήταν πολύ δύσκολο, ωστόσο η Ομόνοια πάλεψε απέναντι στην Γιαστρέμπσκι από την οποία ηττήθηκε με 3-0.
  • MVP του πρωταθλήματος ο ηγέτης Σαφράνοβιτς
    Κορυφαίος του πρωταθλήματος της Volley League «Πάμε Στοίχημα» αναδείχθηκε ο ακραίος του ΠΑΟΚ Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, ο οποίος θα πάρει σπίτι του το βραβείο του MVP «Βίκος Cola» για τη σεζόν 2016-2017.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ