1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2013 02:50

Σεβτσένκο και Αλεκνό πήραν το μετάλλιο του Τάγματος από τον Πούτιν

Mε το διάταγμα № 57 (2013) ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν απένειμε τις ύψιστες τιμές στον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Στάνισλαβ Σεβτσένκο και στον προπονητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ Βλαντιμίρ Αλεκνό μετά την επιτυχία του χρυσού μεταλλίου στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.
Πρόκειται για το κρατικό βραβείο της ρωσικής ομοσπονδίας για την επιτυχή προετοιμασία των αθλητών που έχουν επιτύχει υψηλές αθλητικές επιτυχίες σε παιχνίδια XXX Ολυμπιάδας. Στον Σεβτσένκο. Και στους δύο απονεμήθηκε το μετάλλιο του Τάγματος «Για τις υπηρεσίες στην Πατρίδα» ΙΙ βαθμού» και τους δόθηκε ο τίτλος του διδάκτωρ. Ανάλογη διάκριση δόθηκε και στον γιατρό της ομάδας Γιάροσλαβ Σμακοτνίνου.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλεκνό από το τέλος του 2012 έχει παραιτηθεί από την θέση του ομοσπονδιακού προπονητή επικαλούμενος λόγους υγείας και είναι προπονητής στη Ζενίτ Καζάν.

Φωτογραφία: Αντρέι Γκολομπάνοφ

Πηγή: volley.ru

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ