1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-12-2014 16:47

Μουρίλο: «Δεν μπορώ να κοιτάξω τον Άρι Γκράσα στα μάτια»

Mία μεγάλη συνέντευξη στην globoesporte.globo.com έδωσε ο Έντρες Μουρίλο, με αφορμή το σκάνδαλο που ξέσπασε στην Βραζιλία και την διαφθορά του προέδρου της FIVB αλλά και της βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας Άρι Γκράσα.
Ο Μουρίλο, ο οποίος ήταν μέλος της Εθνικής Βραζιλίας όλα τα χρόνια που η σελεσάο κατακτούσε το ένα μετάλλιο πίσω από το άλλο, αναφέρθηκε στις ποινές που δόθηκαν στους αθλητές της Βραζιλίας κατά την διάρκεια του πρόσφατου Παγκοσμίου πρωταθλήματος, ενώ τόνισε πως η Βραζιλία έπρεπε να αποσυρθεί από την διοργάνωση!

«Νομίζαμε ότι με Βραζιλιάνο πρόεδρο στην FIVB θα γινόταν η ζωή μου ευκολότερη, ότι δεν θα αντιμετωπίζαμε προβλήματα του παρελθόντος. Δυστυχώς όμως, έγινε το αντίθετο. Ώρες ώρες νόμιζα ότι ο Άρι Γκράσα πολεμούσε την ίδια του την χώρα. Το γεγονός ότι άλλαξαν οι κανονισμοί της διοργάνωσης, την στιγμή που αυτό είχε ήδη ξεκινήσει είναι παράλογο. Έχω μετανιώσει που συμμετέχαμε στην Πολωνία. Δεχόμαστε την ήττα, αλλά όχι τις παρατυπίες».

Ενώ για το αν συναντούσε τον Άρι Γκράσα τι θα του έλεγε: «Δεν θα μπορέσω να τον κοιτάξω στα μάτια. Θα τον ρωτούσα μόνο να μου εξηγήσει γιατί. Πάντα τον προστατεύαμε, αλλά τώρα όλα αυτά που κάναμε για να τον βοηθήσουμε έπεσαν στο κενό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ