1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-12-2014 16:38

Υποβιβασμός και αποκλεισμός τριών χρόνων για την Δρέσδη

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Μπουντεσλίγκα, η Δρέσδη τιμωρήθηκε με αποβολή τριών χρόνων από όλες τις διοργανώσεις!
Όλα ξεκίνησαν όταν η διοίκηση της γερμανικής ομάδας υπέβαλλε αίτηση για πτώχευση την Πέμπτη (4/12), με την απάντηση της διοργανώτριας αρχής να είναι αρνητική, στο να γίνει η Δρέσδη μία εταιρεία περιορισμένης ευθύνης.

Το αποτέλεσμα ήταν να ανακληθεί η άδεια της ομάδας να αγωνίζεται στο γερμανικό πρωτάθλημα και η ισχύ της απόφασης αυτής θα είναι άμεση. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Δρέσδη καλείται να πληρώσει 32.000 ευρώ πρόστιμο και 3.000 ευρώ ποινή, λόγω της μη συμμετοχής της στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Ντούρεν, όπου δεν συμπλήρωσε καν εξάδα.

Έτσι, η Δρέσδη για τα επόμενα τρία χρόνια δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα, όλοι οι αγώνες της ακυρώθηκαν, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της θα σβηστούν και όλα τα επόμενα παιχνίδια κατοχυρώθηκαν ήδη στην αντίπαλη ομάδα.
Περισσότερα από την κατηγορία: « Τους έκανε πλάκα (video) Μάθε μπαλίτσα... (video) »

1 σχόλιο

  • Comment Link Volley13 Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014 16:08 posted by Volley13

    Αυτα να τα βλεπει η δικια μας ομοσπονδια,που αφηνει σωματεια να λειτουργουν ΛΑΜΟΓΙΣΤΙΚΑ κ να ταλαιπωρουν ολοκληρες οικογενειες...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ