1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2014 17:41

Η Γερμανία φεύγει, ο Γκόμεζ έρχεται...

Η Γερμανία που πρόσφατα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας, ανακοίνωσε την απόσυρση της από το World League 2015.


Την απόφαση πήρε η Ομοσπονδία των «πάντσερ» καθώς προτίμησαν να συμμετέχουν στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού (12-28/6), με την σκέψη ότι θα ήταν ευκολότερο να παρθούν πόντοι στην ευρωπαϊκή κατάταξη, με στόχο την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο. Επίσης η Γερμανία δεν θα είχε διαθέσιμο τηλεοπτικό μέσο για το World League, σε αντίθεση με τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που χορηγός είναι το κανάλι Sport1 και θα μεταδόσει για πρώτη φορά τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

Γκόμεζ αντί Γερμανίας

Η απουσία της Γερμανίας, δημιούργησε ένα κενό στον D' όμιλο της διοργάνωσης (Γαλλία, Νότιος Κορέα και Τσεχία οι άλλες ομάδες) και ανάγκασε την Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIVB), να μεταφέρει την Ιαπωνία που βισκόταν στον H' όμιλο στη θέση της Γερμανίας στον D' όμιλο και ταυτόχρονα το κενό των Ιαπώνων καλύφθηκε με την συμμετοχή της Βενεζουέλας του Ερνάντο Γκόμεζ.

Έτσι ο H' όμιλος αποτελείται από τις: Aίγυπτος, Καζακστάν, Ισπανία και πλέον με την Βενεζουέλα και ο D' όμιλος: Ιαπωνία, Γαλλία, Νότιος Κορέα και Τσεχία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ