1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-10-2014 15:25

Με στόχο την επιστροφή στην κορυφή η αντίπαλος του Ολυμπιακού Ζενίτ Καζάν

Την παρουσίαση της ομάδας της έκανε η Ζενίτ Καζάν, μία εκ των ομάδων που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Η ρώσικη ομάδα θα συμμετέχει για όγδοη σερί σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τον... μέντορα τους Βλάντιμιρ Αλένκο να θέτει ως στόχο την επιστροφή στην κορυφή μετά το 2008 και το 2012.

Ο βασικός κορμός παρέμεινε, ενώ έγιναν μεταγραφές με στόχο την δυνάμωση του ήδη υπάρχον ρόστερ, με τα ονόματα που ήρθαν να προκαλούν... ίλιγγο. Ο Αλεξέι Σπυρίντονοφ έγινε κάτοικος Καζάν, ο κεντρικός Αλεξάντερ Γκούτσαλιουκ επέστρεψε στην Ζενίτ μετά από δύο χρόνια, ενώ το μπαμ έγινε με τον 21χρονο Κουβανό Γουιλφρέντο Λεόν (φωτό), που ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2010, σε ηλικία 17 χρονών.

Δυστυχώς η χρονιά για τον Λεόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς τραυματίστηκε στον αστράγαλο, στον τελικό του Σούπερ Καπ Ρωσίας, με την Καζάν να γνωρίζει και την ήττα από την μεγάλο της αντίπαλο Μπελογκόριε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ