1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-09-2014 15:46

Γκρόζερ: «Έπαιξα και για την οικογένεια μου»

Έναν επιπρόσθετο λόγο να δώσει «τα πάντα» για την ομάδα του και τη νίκη, είχε ο Γκεόργκι Γκρόζερ, στην αναμέτρηση κόντρα στην Βουλγαρία.

Ο λόγος; Η μητέρα του, μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του, ταξίδεψαν από την Ουγγαρία, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγαπημένο τους γιο, σύντροφο και πατέρα, χαρίζοντας του έτσι, ένα ακόμα κίνητρο για να έχει για μια ακόμα φορά εξαιρετική απόδοση.

«Ήταν πράγματι μια ξεχωριστή μέρα για μένα. Η μητέρα μου ήρθε για πρώτη φορά εδώ, όπως και η γυναίκα μου με την κόρη μου. Έπρεπε να παίξω καλά, δεν είχα επιλογή ! Όλα πήγαν τέλεια. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό και στις επόμενες αναμετρήσεις», ενώ μίλησε και για την προσεχή αναμέτρηση με τους Ρώσους:

«Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για μας. Θα μπούμε δυνατά, κι ελπίζω να είμαι εξίσου καλός όπως και με την Βουλγαρία. Ο ουρανός είναι το «ταβάνι» μας. Θα βάλω τα δυνατά μου, ώστε να κρατήσω την απόδοση μου ψηλά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ