1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-03-2014 17:29

Τα μάτια όλων στο τρόπαιο

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη συνέντευξη τύπου ενόψει του φάιναλ-4 του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει στην Άγκυρα. Ο αντιπρόεδρος της CEV και πρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας Αλεξάντερ Μπόρισιτς εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα όσα έχει συναντήσει τις τελευταίες ημέρες στην Άγκυρα ενώ ο πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας Οζκάρ Μουτλουγκίλ εμφανίστηκε σίγουρος ότι οι αγώνες «θα εξελιχθούν σε μια γιορτή».

Ο προπονητής της οικοδέσποινας Χάλκμπανκ Ράντο Στόιτσεφ εξήρε την ποιότητα των αντιπάλων του, ωστόσο Μπερνάρντι, Σιπούλιν και Αλέκνο δεν έκρυψαν τις υψηλές προσδοκίες που έχουν στο τουρνουά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Ράντοστιν Στόιτσεφ (Χάλκμπανκ): «Αν δείτε ποιο προπονητές βρίσκονται εδώ δίπλα μου καταλαβαίνετε την ποιότητα των αγώνων που θα γίνουν σ’ αυτό το τουρνουά. Είναι σίγουρο ότι εδώ έχουν έρθει οι τρεις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης κι εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να αποδείξουμε ότι δεν βρισκόμαστε στο Final 4 επειδή απλά πήραμε τη διοργάνωση, αλλά γιατί μπορούμε να αγωνιστούμε στο ίδιο επίπεδο με τους αντιπάλους μας και να κατακτήσουμε τον τίτλο»

Λορέντζο Μπερνάρντι (Γιαστρέμπσκι): «Οι τίτλοι κι οι προσωπικές διακρίσεις που έχω κατακτήσει ως αθλητής δεν έχουν καμία σημασία πλέον. Φυσικά και είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία μας στο Final 4 για δεύτερη φορά στην ιστορία μας και ήρθαμε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα όλες οι ομάδες βρίσκονται στην Άγκυρα έχοντας υψηλές προσδοκίες και κανείς δεν αρκείται απλά στην συμμετοχή στην τελική φάση. Εμείς θέλουμε να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο, ευελπιστώντας ότι θα πετύχουμε κάτι καλύτερο από την 4η θέση που πήραμε πριν από τρία χρόνια».

Γκενάντι Σιπούλιν (Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ): «Κάναμε τη δουλειά μας στους προηγούμενους γύρους και η ομάδα είναι έτοιμη για τις μάχες του Final 4. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε μετά από αρκετά χρόνια στην τελική φάση».

Βλαντιμίρ Αλέκνο (Ζενίτ Καζάν): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο τουρνουά. Όταν αρχίζουν όμως οι αγώνες, σημασία δεν έχει το τι έχεις πει, αλλά το τι κάνεις κι όλα είναι πιθανά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ