1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-03-2014 20:02

Υπογραφή συμβολαίων μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς, για Τζουιντέτι, Χέινεν

Την Κυριακή (2/3) η Γερμανική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (DVV) ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας της με τους προπονητές της εθνικής ομάδας γυναικών Τζιοβάνι Τζουιντέτι και αυτής των ανδρών Βίταλ Χέινεν. Οι δύο τεχνικοί υπέγραψαν τα συμβόλαιο μέχρι το 2016 μπροστά σε χιλιάδες ενθουσιασμένους φίλους του βόλεϊ που βρέθηκαν στο Βέμπερ Στάντιοn για να παρακολουθήσουν τους τελικούς του γερμανικού κυπέλλου.

Ο Τζουιντέντι ανέλαβε το 2006 την ομάδα των γυναικών και μαζί της έχει κερδίσει δύο ασημένια ευρωπαϊκά μετάλλια το 2011 και το 2013.  Ο Χέινεν ξεκίνησε στην ανδρική ομάδα το 2012 και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου τερμάτισε στην 5η θέση.

Οι Εθνικές ομάδες της Γερμανίας θα διαγωνιστούν φέτος στο World League και το World Grand Prix, αντίστοιχα, καθώς και στους τελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος  στην Πολωνία (άνδρες) και την Ιταλία (γυναίκες).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ