1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-02-2014 15:54

Στην Αργεντινή ο Βελάσκο

Ο Χούλιο Βελάσκο θα είναι ο επόμενος προπονητής για την εθνική ομάδα της Αργεντινής, όπως δημοσιεύθηκε σε τοπική εφημερίδα.

Μετά την αποχώρηση του Χαβιέ Βέμπερ, στην Αργεντινή έψαχναν τον αντικαταστάτη του. Όταν ακούστηκε το όνομα του Βελάσκο, η ομοσπονδία του Ιράν έσπευσε να ανακοινώσει ότι έχει συμφωνία μαζί του μέχρι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Πορ’ όλα αυτά δεν μπόρεσε να κρατήσει τον Βελάσκο ο οποίος θα παρουσιαστεί στις 19 Φεβρουαρίου το Μπουένος Άιρες.  Το Ιράν συμφώνησε με τον Λορέντζο Μπερνάρντι σαν διάδοχη κατάταση.

Ο Βελάσκο ήταν προπονητής της Εθνικής Ιταλίας από το 1989 έως το 1996. Μαζί της κέρδισε δύο παγκόσμια πρωταθλήματα, 3 ευρωπαϊκά, 5 Παγκόσμια Λιγκ και το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες της Ατλάντα.

 Έβαλε το Ιράν στον παγκόσμιο χάρτη του βόλεϊ. Συμμετείχε στο Παγκόσμιο Λιγκ του 2013 και τώρα ο Ιράν βρίσκεται στην 12η θέση της κατάταξης της FIVB.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ